Keskustelut Puukauppa AKT tuhoaa tämänkin elinkeinon

Esillä 10 vastausta, 421 - 430 (kaikkiaan 443)
 • AKT tuhoaa tämänkin elinkeinon

  Merkitty: 

  Äkkiä käräjäoikeuden määräämä uhkasakko perintään! Puutavaran viennin pysäyttäminen hetkellä jolloin rahaa tehdään on anteeksiantamatonta! Vahingonkorvausvaatimukset täysimääräisenä perään! Suomalaisen yhteiskunnan riesa nykyään – AKT!

 • Tolopainen

  Meillä on kaksi aivan selvästi ylipalkattua duunariryhmää, AKT:n ja paperiliiton porukka. He eivät mitään korotuksia palkkoihin tarvitse. Nyt olisi aika lisätä työaikaa ja ottaa yhteiskuntavastuuta. Paperitehtaita ei kuitenkaan enää pitkään ole. Porukka voisi tehdä sopimukset, että pitävät palkat nykytasolla ja työnantaja lupaa saattaa yli 50v eläkkeelle. Palkka maksetaan joko tehtaalle tai kotiin. Ei yli 50v selluköpö kuitenkaan pääse enää mihinkään töihin.

  arto arto

  Näkyy täälläkin lakkoja ja ammattiliittoa halveksivan jo työelämästä poistuneet ihmiset. Onko kateutta sitä suomalaista perusjuttua. Ei toisilla saa mennä hyvin jos minullakaan periaatteella. TYömies on palkkansa ansainnut.

  Per Ä Reikäs

  Kiitollisia saisivat olla ylemmittömiä liikoja nyky kilpailu maailmaan täysin sopimattomia etuja nauttineima, siipi veikkoina UPM lakkolaiset, Per****

  AMMATTIMIES AMMATTIMIES

  ARTO PUHUU ASIJAA TYÖN,MIES ON PALKANSAN ANSANITUT.MINÄKIN OLEN AJAN,HYVÄLÄ AUTOLAN KOVALA,TYÖLÄN ON TIENANTUT.SEKÄN ON VIELÄN,KOVATKIN VELKATKIN NISKASA.TÄÄLÄNKIN PÄINKIN ON PALION,KATEUTA KUTEN E1 TYÖN MIES SAISIN,TIENATA E1KÄN AJAA HYVÄLÄ AUTOLAN.

  Metsänmies

  Per.Ä Reikäs:”Kiitollisia saisivat olla ylemmittömiä liikoja nyky kilpailu maailmaan täysin sopimattomia etuja nauttineima, siipi veikkoina UPM lakkolaiset, Per****”

  Siipiveikkoja ovat lakkoon kuulumattomat. Ilman minkäänlaista vaatimusta, työnantajaa nuoleskellen, tulevat saamaan samat edut, kuin työtaisteluun osallistuvatkin. Ammattiliiton ansiosta.

  Tolopainen

  Mikä peruste on maksaa satamissa ja paprutehtaissa palkkoja, jotka ovat n.30% yli teknologiateollisuuden yleisen linjan. Auringonlaskun tehtaissa maksetaan teollisuuden parhaita palkkoja. Eikö Suomessa pitäisi palkita osaamista eikä damaticin naputtelua peruskoulupohjalta.

  Teufelin Zumi

  Onko joku sitten miljoona palkkojen edestä tehnyt jotain?

  Tolopainen

  Hyvin todennäköisesti on. Toimitusjohtajan puheille tulee päälliköitä 10min välein ja esittelevät miljoona investointeja, haluavat nimen paperiin. Päätöksiä pitää kyetä tekemään esim. UPM:ssä miljardin edestä vuodessa. Kohta pitää Pesosen päättää, mikä paprutehdas jää alas, vastuu on hänellä.

  Jätkä

  Pesonen ei sitä yksin päätä. Oikeasti ei päätä lainkaan, ainoastaan ilmoittaa, mitä on päätetty. Pesonen on vain kumileimasin.

  Tolopainen

  Periaatteessa samanlaisia olleet vuosikymmeniä, Metso ei noita laitteita tee, tekee vain softan ja laittaa laitteisiin oman tarransa ja kirjoittaa ison laskun. Olen ollut ottamassa käyttöön ensimmäisiä prosessitietokoneita jo 80-luvulla. Metsolla ei mitään vastaavia ollut.

  Toimitusjohtaja on yhtiön tärkein henkilö ja lain mukaan pakollinen. Kaikki muut palvelut voidaan ostaa.

Esillä 10 vastausta, 421 - 430 (kaikkiaan 443)