Keskustelut Metsänomistus Eurovaalit

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 112)
 • Eurovaalit

  Merkitty: 

  15.5. alkaa eurovaalien ennakkoäänestys. Vaalikoneitakin on jo avattu. Pidän eurovaalia erittäin tärkeänä, sillä siinä ratkaistaan lähetämmekö europarlamenttiin lauman Suomensyöjiä vaiko -puolustajia. Suurimmat vahingot Suomelle kun tehdään EU-vaikuttamisen kautta.

 • Apli

  Nuoren Isännän kanssa samaa mieltä, valtapuolueista Sdp, Kokoomus, Keskusta ei saada enää vastavoimaa vihreille, päinvastoin sieltä livetään kokoajan vihreämpään suuntaan, Perussuomalaiset on ainoa vastavoima vihreälle vääristetylle totuudelle..

  pitkät neulaset pitkät neulaset

  Sahanterän teroittaminen on tuossa sahaustyössä erittäin tärkeä toimenpide.

  Olen joskus nähnyt kuinka 5 milj. Euron liikevaihtoa tekevän firman orvolla kaappasirkkelillä työmiehet nyhräsivät savu terästä nousten. Todella pirullinen ja hävettävä tilanne. Rahaa johtajan palkkaan ja kulkuvälineeseen näkyi kuiten riittävän.

  Yli kymmenen vuotta on tullut itse uurastettua ulkomailla.Polkuhinnoiteltua työtä etupäässä. Tilaajat matematiikan oppitunneilla olleet paikalla.

  Kauppaa voi toki tehdä muuallakin kuin Euroopassa. Matematiikka ,hyvä työn jälki ja sovituista asioista kiinni pitäminen tuo jatkuvuuden kauppasuhteeseen. Ne kahden kaupan sopimukset samalla allekirjoituksella ovat todella epähedelmällisiä ja muistetaan vuosikymmeniä. Ensimmäinen ja viimeinen samalla kertaa.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Metsänomistajien on syytä olla tyytyväinen Teuvon valintaan,ei pidä kateellisuuden ja ilmeisesti vaalihäviäjiä äänestäneiden parin kommentoijan vihervasemmistoa hyödyttävää hölmöilyä kovin korkealle noteerata.Yhteistyönkättä ja yhtäköyttä kannattaa metsänomistajien puoluekannasta riippumatta vetää.Nyt vaalisuma ohi ja alkaa  arkinen aherrus ,arkitodellisuus toivottavasti tasoittaa suurimmat kuohut.

  jees h-valta

  Myös Laura Huhtasaari piti tärkeänä maa-ja metsätalouden asioiden hoitoa EU:ssa joten kyllä persut siellä oikealla asialla ovat yhteituumin.

  Kalle Kehveli

  Vihreiden menestys vääristyneine maailmankuvineen on valitettavaa. Kaupungistuminen vain vahvistaa tätä kuvaa, kun todellinen tiedonsaanti on vaikeaa, johtuen heikosta edunvalvonnasta.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Vihreiden maailmankuva on periaatetasolla oikean suuntainen, eli kohti kestävää kehitystä. Heidän tiedontasonsa koskien metsätaloutta vain on valitettavan alhainen, kuten keskimäärin muunkin metsien käytöstä vieraantuneen kansan. Valistus pitäisi aloittaa jo koulussa. Suomen Metsäyhdistyksellä onkin mielestäni kouluprojekteja, mutta metsätieto pitäisi saada kattavasti oppimateriaaleihin.

  metsänkasvattaja

  hakkarainen tietää  asioista  enemmän kuin  muutama  tyhmä  kouluja käynyt  ehdokas   jolla  ei ole  käytännön  kokemusta  mistään  kyllä  sahayrittäjä   tietää  ja  ainahan  oppii uutta

  Kurki

  Aivan hyvin pärjätään ilman vihreitäkin. Mitä Ruotsi edellä sitä Suomi perässä. Toivottavasti.

  Näin Ruotsissa: Ympäristöpuolueen meppipaikkojen määrä putosi neljästä kahteen. https://www.verkkouutiset.fi/vihreille-vaalitappio-nain-ruotsi-aanesti-eurovaaleissa/

  Kalle Kehveli

  Vihreillä on sellainen elämän kuva, että se on yhtä kukkia, mehiläisiä ja avojaloin kedolla juoksentelua, ympärillä linnut laulaa.

  Valitettavasti oikea elämä on niin kuin työmuurahaisella, jatkuvaa puurtamista, ja toimeentulon varmistelua. Ehkäpä ruotsissa ihmiset ovat tämän nyt huomanneet.

  Jätkäpätkä

  Mitäpä se muutakaan kenenkään elämä olisi kuin jatkuvaa puurtamista ja toimeentulon varmistelua, olisi se mahtavaa jos ei tarvitsisi puurtaa eikä varmistella. Eipä saaneet kansallismieliset kovin vahvaa kannatusta parlamenttiin, nauraa ne siellä Hakkaraisellekkin vain, ei minkäänlaista vaikutusvaltaa muutamalla suomalaisella ole. Vihreät kasvattivat asemiaan niin merkittävästi ettei sieltä ainakaan parannusta metsätalouden suhteen ole tiedossa.

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 112)