Keskustelut Puukauppa Finnpulp

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 282)
 • A.Jalkanen

  Niin mikä osa yksityiseksi? Olisiko vaikka maahanmuutovirasto, heh?

  Korpituvan Taneli

  Tämähän antaa uusia mahdollisuuksia Kotkalle ja Haminalle, miksei myös esim. Kaskisille. Puun kuljetusmatka kasvaa, mutta lopputuotteitten matka satamaan on sitten nolla.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  sitolkka

  Suomi on vähän liian kallis maa tehdä tehtaita.

  Tolopainen

  Mutta täältä saa lähes ilmaista kuitupuuta, siinä on vain kallista työnhintaa, ennenkuin se on tehtaalla. Miksi Suomessa ollaan taas polvillaan työvoimakartellin edessä. Pieni sähköliittokin vaarantaa miljardien arvoisten yritysten käytön ja maksaa lakosta 200€ päivässä työntekijöille. Jos tuo ei ole  rikollista toimintaa, emme ole oikeusvaltio,

  metsänkasvattaja

  yksityistämisen  voisi  aloittaa  vaikka  tutkimuslaitos  lukesta  1000   tutkijaa  tekee  hölynpöly  tutkimuksia   jotka   ovat  ehkä turhia  ja  joita  sitten  myöhemmin  korjaillaan jos  joku  taho  tarvitsee heitä  palkatkoon omin  varoin hyvin toimisi  ja  tämän tyyppisiä  laitoksia  on  suomessa pilvin pimein  miksei niitä  yksityistetä  syy on  se  että  niiltä  loppuisi  työt  kun  ei  olisi  palkanmaksajia  sitävastoin pienet  ja  keskisuuret  yritykset  sinnittelevät   kannattavuuden rajoilla  maksujensa  kanssa

  Apli

  Vientiyritysten toiminnan haittaaminen lisää valtavia paineita verojen korottamiseen… Todella paha isku kaikille suomalaisille, päätös on älytön ja osoittaa mihin suuntaan maata halutaan viedä.

  Rane

  Samoin kuin Tuulivoimalapäätöksessäkin ympäristöselvitystä oli tekemässä Pöyry.Jotakin semmoista on muuttunut KHO:n päätöksenteossa jota ei osata ennakoida.Kysymys onkin voidaanko enää ylipäätään tehdä sellaisia selvityksiä jotka menisivät läpi?

  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/metsa/artikkeli-1.769993

  Rane
  Rane

  Mikael Hildenillä ja vanhalla tutulla Sampo Soimakalliolla näkyy olevan yhteinen näkemys hakkuiden vaikutuksesta hiilinieluihin.Toinen vaikuttaa KHO:ssa ja toinen on asiantuntija EU:n ympäristöpiireissä.

  https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/164752/SYKE_PolicyBrief_Metsien_hiilinielut_I_18072016.pdf?sequence=4

  A.Jalkanen

  ”Jos työehtosopimusriitaan ei synny tänään ratkaisua, palkansaajat aloittavat IL:n työmarkkinalähteiden mukaan tunnustelut yleislakon käyttämisestä painostuskeinona.”

  Ruvetaankos mekin sitten lakkoon?

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 282)