Keskustelut Puukauppa Finnpulp

Esillä 10 vastausta, 271 - 280 (kaikkiaan 282)
 • Tolopainen

  Tehtaiden sulkeminen on nyt hyvä aloittaa, kun paprumiehet ovat sitä mieltä, että työt ei pahemmin kiinnosta. Lakko vaihtuu irtisanomiseksi. Junnikkalan saha tarjoaa rimapojan hommia Oulussa,

   

  Teufelin Zumi

  Suotta sitä mihinkään kelpaamatonta paperia valmistaa.

  Palstan asiantuntijoiden mukaa Hollannissa ei pitänyt olla mitään biopohjaista, kaikki on poltettu sätkässä. Onko mt-propaganda väärässä?

  Nostokoukku

  Tältä kanavaltahan taitaa löytyä paperitehtaallinen talkoolaisia kolmivuorotyöhö pelastamaan pesoset ja kumppanit. Mitäpä tuosta palkkaa vaatimaan. Annetaan nekin ulkomaalaisille sijoitusyhtiöille osinkona.

  mettämiäs

  ”Oli muuten Kotka se toinen pitäjä, joka kuitenkin onnistui Googlen palvelinkeskuksen saamaan.”

  Oletko Isaskar nyt ihan varma siitä ”toisesta” pitäjästä?

   

  Visakallo Visakallo

  Teukka: ”Palstan asiantuntijoiden mukaa Hollannissa ei pitänyt olla mitään biopohjaista, kaikki on poltettu sätkässä. Onko mt-propaganda väärässä?”

  Hollannissa tuotetaan Teukankin suuhun ruokaa, joten pelkästään kavinviljely ja karjatalous tuottavat valtavat määrät jatkojalostettavaa bio-tavaraa. Lisäksi Saksa ja Ranska ovat melkein vieressä. Tarvittaessa valtamerilaivat tuovat raaka-ainetta Rotterdamiin vaikka maapallon toiselta puolelta.

  Metsuri motokuski

  Hollannissa taitaa olla Euroopan tihein lihakarjamäärä. Onhan siellä raaka-ainetta ihan toisella tavalla kuin meillä.

  Tolopainen

  Suomessa on jo liiankin paljon biojalostamoita. Hoitakoot muutkin Euroopan maat omat osuutensa. Jos Saksa ei rajoita nopeuksia moottoriteillä, ei ole muillakaan mitään velvollisuuksia vähentää päästöjä.

  isaskar keturi

  mettämies – jeps, Hamina sai Googlen, mutta UPM oli menossa Kotkaan

  Kalle Kehveli

  ”jos Saksa ei rajoita nopeuksia moottoriteillä” 

  On se kuule autuas tunne luukuttaa mersulla 250-300km/h. Tolopaisen pitäisi kokea edes jotain mukavaa kerran elämässä. Ei kaikkea voi mitata päästöillä.

   

   

  Puuki

  Siellähän on ollut jo suurimmalla osalla autobahnoista rajoitukset voimassa jo monta vuotta. Millä vuosisadalla Kallekustaa on ollut jonkun auton kyydissä Saksan maalla ?

Esillä 10 vastausta, 271 - 280 (kaikkiaan 282)