Keskustelut Metsänhoito Hakkuukielto

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 89)
 • Hakkuukielto

  Luonnonsuojeluliitto on  tekemässä esityksen hakkuukiellosta touko-kesäkuun ajaksi. Esitys on todella upea asia. Annetaan luonnolle lisääntymisrauha.

  Toivottavasti saadaan EU tuki tarvittaessa asialle.

 • jees h-valta

  Joutuipa sitä jo K. Mikkonenkin ottamaan ”lusikan” kauniiseen kätöseen ja myöntämään ettei ministerit kiellä sellutehtaita eikä puun käyttöä yksityismetsissä. Alkaa järki palailla pikkuhiljaa elinkeinoministeriöönkin. Antoi vapaat kädet yritysten itse päättää mitä tehtaita haluavat.

  Virkamies

  Toivottavasti joku lintujen ystävä löytää UPM-metsistä metsäkoneen tuhoaman linnunpesän ja tekee asiasta rikosilmoituksen. Poliisilla ja syyttäjällä ei ole käytännössä mahdollisuutta olla viemästä asiaa oikeuteen. Luontojärjestöt kertovat varmasti maailmalle kuinka UPM sospimusyrittäjät tuhoavat harvinaisten lintujen pesiä UPM metsissä.

  Asia antaa myös Kemin sellutehtaan YVA menetelyssä hyvät mahdollisuudet valituksen tekemisee ja vaatia EU oikeusistuimen lausuntoa asiasta.

  Visakallo

  Rinne palkkaa nyt sellaisella tahdilla epäonnistuneita poliitikkoja 13.000 euron kuukausipalkalla hoviinsa, että tuplamäärälle muita virkamiehiä on annettava kengänkuva persiiseen.

  Jätkä

  Kuinka paljon linnunpoikasia kuoleekaan Jukolan viestin takia. siellä karkoitetaan tuhansia pesiviä lintuja munien ja poikasten suojaamistehtävästä ja se tietää sitä, että haudonta menee pipariksi ja poikaset jopa kuolevat kylmyyteen tai nälkään.

  Kyllä hallitus tarvitsee lakeijoita, Sippilän hallitus näytti, minkälaista hölmöä päätöstentekoa tapahtuu, kun aloitteita ei perustella kunnolla.

  jees h-valta

  Tämä vasuripiiperohallitus ei edes pysy kasassa niin kauaa että tilastoja kerittäisiin tarkistaa että tuliko niitä työpaikkoja luvatusti. Nyt jo tiedetään ettei tule ja alkaa olla kepulle aika kova paikka ottaa lisää siipeensä tuossa kokoonpanossa. Kyllä siellä vielä jotain yritetään pelastaa siitäkin puolueesta seuraaviinkin vaaleihin. Nopea kupit nurin ja muutama vuosi kovaa oppositiopolitiikkaa voi taas saada jotain unohtumaankin äänestävillä. Persuthan muuten pystyy yksinään perustamaan seuraavan hallituksen.

  rööri roope

  Suunnistus on helppoa ken sen hallitsee.Kateelliset itkevät osaamattomuuttaan.Lehtorit etunenässä kitisevät.Linnut on munineet ja pesineet Kangasalan maisemissa.

  Eko teko alkaa suunnistusharrastus.Nii rollella ei metsässä pärjää varsinkaan lehtorit.

  rööri roope

  Suunnistuksen hallitsee jos ymmärtää muutakin kuin mäen laskua.Eikö se näin ole lehtori.?

  Kalle Kehveli

  Jees, lopeta äkkiä se persujen manifestin (Main Kampf) lukeminen. Putin ohjailee persuja euroopan laajuisesti. Seuraavissa vaaleissa sinisten kohtalo.

  Linnuille pesimä rauhaa tulee aivan tarpeeksi, kun ohjataan kevään hakkuut kuiville kankaille.

  Rane2

  Virkamies toivoi että joku ”lintujen ystävä” tekisi löytämästään hakkuun tuhoamasta linnunpesästä rikosilmoituksen.Eli  Jukka Tannerille olisi edelleen kysyntää?

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005721973.html

  Rane2

  Ps.Virkamiehen kannattaa perehtyä kaupunkivaltion käsitteeseen ennen kuin horisee Suomen muuttamisesta sellaiseksi.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaupunkivaltio

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 89)