Keskustelut Metsänhoito Hakkuukielto

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 89)
 • Hakkuukielto

  Luonnonsuojeluliitto on  tekemässä esityksen hakkuukiellosta touko-kesäkuun ajaksi. Esitys on todella upea asia. Annetaan luonnolle lisääntymisrauha.

  Toivottavasti saadaan EU tuki tarvittaessa asialle.

 • Tolopainen

  Eipä tuolla kiellolla mitään merkitystä olisi, hakkuut loppuu nykyisin huhtikuussa ja alkaa heinäkuun lopussa. Eli käytännössä hakkuissa on pitempi tauko kuin nuo kaksi kuukautta.

  mehtäukko

  Hyvin trollilta kuvastavan aloituksen perusteista voi kysyä, millä hiton mandaatilla joku sll voi ölähdellä laillista veronmaksaja-ammattikuntaa vastaa? Maa tarvitsee työtä ja vero/vientituloja, kun jonninjoutavat roskajoukkiot päästelevät aivopierujaan.

  Tolopainen

  Kyllä ne räksän pesätkin on tärkeitä, tulee muuten liikaa viinimarjoja poimittavaksi ja pakastettavaksi, kuluu vähemmän sähköä ja maailma pelstuu.

  metsänkasvattaja

  siihen  pitäisi  lisätä  heinäkuu  sitten  olisi  jotain  edistystä   eihän  nytkään  hakata  touko-kesäkuussa

  mehtäukko

  sll joutaa ihan hyvin räksän ja havukan pesille vaikka yötä-päivää vahtaamaan.Eväänä vettä ja leipää. Ja uunotettavat virkamiehet pitävät päiväkirjaa.

  Gla

  Puhdas trollihan tämä keskustelun avaus on kuten Jätkän Jukola-kommenttikin, mutta provosoidutaan, kun provosoidaan.

  Virkamies: ”Liikenne vähenee kun maaseudulla asuvat muuttavat taajamiin asumaan työpaikkojen lähelle.”

  Tänään oli sekunnnista kiinni, ettei orava jäänyt autoni alle. Taajamassa. Seuraava läheltä piti-tilanne tuli, kun orava yritti uudestaan tien yli ja takanani tuli toinen auto. Hyvä tuuri, kun sekään yritys ei johtanut kuolemaan.

  Tosin liikenne ei ole yhtään vähentynyt kaupungistumisen myötä eli tuo ajatus kaupungistumisesta ei oikein toimi. Valtiollakin on tavoitteena edistää pendelöintiä, kun työpaikat ei ole samassa taajamassa, missä asutaan. Kun perheessä on kaksi työssä käyvää, olisi lottovoitto löytää työpaikat, jotka on molemmilla samassa taajamassa ja joka pysyy paikoillaan, eikä esim. organisaatiouudistuksen myötä vaihda paikkaa.

  Mutta miksi Virkamies ei vastaa Visakallon kysymykseen Keski-Euroopan tilanteesta, tuleeko WWF:n rahoitus sieltä suunnalta?

   

  kuusessa ollaan

  Hmmmm. Kuinka monta prosenttia suomen metsistä on käsittelyn alla huhti-kesäkuussa? Taitaa olla niin pieni pinta-ala, ettei edes vaikuta lintujen pesintään suuressa kokonaisuudessa…

  puunhalaaja

  Mehtäukko kyseli mandaateista. Tilannehan on yksiselitteinen. Kansalainen voi vaatia, vedota, pyytää, anoa, äänestää, marssia jne jos jonkinlaisten asioiden puolesta. Saa vaatia hoitajamitoitusta, maailmanrauhaa, tasa-arvoa, turkiskieltoa, lentoveroa, rajoja kiinni tai mitä nyt haluaakaan.

  mehtäukko

  Ymmärrän räksän pesien puolesta marssin.

  Puuttumista toisen omaisuuteen tai lailliseen ammatinharjoittamiseen korvauksetta tai edesvastuuseen joutumatta ei kuulu mihinkään ”oikeuksiin”.

  Timppa

  Myös peltotyöt täytyy kieltää lintujen pesimisaikaan.   Kuinka monta pesää jääkään traktorin pyörien alle tai poikasta silppuuntuu niittosilppurissa.  Siis kylvötyöt vasta heinäkuun lopulle.

  Sitä kyllä ihmettelen, ettei moderointi poista moista trollia, joka lietsoon vihapuhetta ja kiihottaa kansanryhmää vaastaan.  Tässä tapauksessa sekä metsissä työskentelevät ja UPM:n osakkeenomistajat.  Heihintän lopulta nuo uhkailut kohdistuvat.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 89)