Keskustelut Tekniikka Husqvarna 543 XP G ei starttaa

Esillä 5 vastausta, 31 - 35 (kaikkiaan 35)
 • Husqvarna 543 XP G ei starttaa

  Kitsas on taas neuvoja vailla

  Tuulenkaadoille oli onneksi varasaha matkassa, kun jäi husse käynnistymättä kolmannelle rungolle. Ongelma näyttäisi kait olevan bensan saannissa?? Siihen kumipalloonkaan ei bensaa mielestäni tule pumppaamisesta huolimatta. Kuitenkin toisaalta kainosti haisee bensa kun sitä yrittää ryypyllä vedellä käyntiin? Lupas pari kertaa aluksi, mutta jäi lupaamiseksi ja sit lakkas lupaamastakin..

  Siis missä piilee vika?

  Onko joku osa irti vai menikö johonkin roska?

  Voiko suodatin mennä melkolailla yhtäkkisesti tukkoon?

  Huomenna olis tarkoitus hieman kurkistaa sahan sielunelämää, mutta neuvot ois tarpeen. Kiitos jo etukäteen.

 • Per Ä Reikäs

  Tästä tulee kyllä maailman kallein XP moottorisaha,koko porukalla sitä kun viikkotolkulla viellä korjaamme.

  Ola_Pallonivel

  Peräreikä ottaa sen laskutikun pois perseestään. Eilen on aloitettu korjaus. Ja maanantaina loppuu, Jos en saa itse kuntoon, vien pajalle. Sitten kestää minkä kestää, seuraavaksi kierrätykseen ja palaan takaisin Stihlin käyttöön.

  Pavekka

  Sen reikäkannen alla ja kalvon päällä oleva puru on ihan normaalia vaikka ei sitä sielläkään paljoa saisi olla. Huskin letkuissa on ollut laatuongelmia eikä niihin parempia myydä jos on muotoon valettuja. Huski ei käytä eri myyntilaatuja. Kaikki yhtä huonoja ja vaihtelet muutaman vuoden välein. Se lienee tarkoituskin. Jos letku hajoaa tai suodatin irtoaa kaasutin pitäisi avata ja tarkistaa sen sihti myös. 543 oli pettymys kun oli koekäytössä. Perussaha metallirungolla. Ei yhtään xp:tä. Paitsi hinta. Mieluummin 445,450 muu merkki tai käytetty saha. Kysyin varta vasten huskin merkkihuollossa tuosta letkulaadusta että onko ne tarkoitettu alkylaatilla käytettäväksi.Eli kestääkö paremmin valmisbensalla? Vaikea sanoa oli vastaus. Vaihtelevat kaikkiin, niihinkin joita käytetty alkylaatilla. Jos eroa on se ei ole suuri. Sama kalvoissa.

  Raket

  Riikilä kirjoittaa tuolla etusivulla:

  ”Kokeiltua | Pikkuniksillä hyvään iskuun

  Uutuus-Echot intoutuivat käymään raikkaasti, kun äänenvaimentajien pakoaukoista poistettiin kipinäverkot.”

  Kipunaverkot poistin minäkin Huskin 543 ja Echon 362 wessistä. Huskin pakariin tein jopa pienen lisäreiän ja kylläpä määkäisee japsisaha. 😀

  Tikkula

  Nyt sen verran lisää kokemusta 543 säätämisestä. Ilman pöllön silmiä tosi huono säätää metsässä. Erittäin pienet talttapää ruuvit syvällä sahan uumenissa eikä minkäänlaisia kunnon ohjureita kopalta ruuveille. Kun sääsin sisällä pajassa kunnon valon alla niin alkoi nähdä kumpaa ruuvia pyörittelin ja minkä verran. Ilmeisesti aika tarkka säädettävä, ei huoli montaa astetta vääntää kun käynti muuttuu. Nyt käy ja kukkuu.

Esillä 5 vastausta, 31 - 35 (kaikkiaan 35)