Keskustelut Tekniikka Husqvarna 545fx raivaussaha kaasarin säätö

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 59)
 • Husqvarna 545fx raivaussaha kaasarin säätö

  No niin! Tankillinen kestää 1h20min säädin kaasaria matalakierrossuutin l auki noin 30min! Työkierros suutin h auki 15 min tankki kesti 1h35min ja sai lapasta kone! Uskaltaako laittaa vielä kiriämmälle? Kone ei kyllä huuda missään vaiheesa liikaa pumppaus kaasutus tekniikka sahatessa!

 • arto arto

  Se musta terä bahco merkkinen ihan tavan terä eia parempi. Mut nuo sinun terät aivan huippua etenkin tuplahammas, On paras peltiplätty.

  Syrjälä Jari

  Täällä huski kauppias sano 6.3 viiloista että ei saa enää!

  Jätkä

  Kauppiaitakin on kahdenlaisia. Sellaisia, joiden on hankittava kaikki tavaransa sopimuskumppaneilta ja niiltä maahantuojilta, joiden edustus heillä on. Ja sitten on niitä, joilla on vapaus hankkia tavaransa mistä tahansa.

  Ostin viimeksi niitä Alavuden auto- nimisestä Husqvanaliikkeestä, en tiedä, onko niitä siellä nyt.

  Kuitenkin sen kaupan omistaja on sangen palvelualtis myös varsin erikoistilauksissa.

  Uittokalustolla näkyy olevan kuuden kappaleen paketin verollinen hinta 9,90 €. En pidä kovin pahana hintana, ne viilat ovat todella hyviä siihen tarkoitukseen.

  Salonpoika

  Tuolla Uittokalustolla kannattaa käydä, on olo kuin pienellä pojalla karkkikaupassa! Myymälät löytyy Tampereelta ja Savonlinnasta. Jokaisen ”metsäläisen” kesäänhän kuuluu tietenkin käynti Lustolla ja sieltä oopperajuhlille mennessä  myymälä löytyy vt 14 varrelta ennen keskustaa. Suosittelen!

  Jätkä

  Katso netistä Uittokaluston jälleenmyyjät, niitä ei ole vähän.

  Syrjälä Jari

  Kiitokset Artolle! Nyt saha on namu, noilla antamillasi säädöillä! Eli H 1 ja L noin 25min auki! Kiihtyy heti ja vääntöä kivasti! Itellä ollut h liika kireellä! Suosittelen kaikkia sahureita tarkastamaan omat säädöt sahoista! Kun on oikeat säädöt niin sahakin kiittää! Jonskiin laitan samat säädöt kuin husokissa on!

  Jätkä

  Ihan aikuisten oikeasti säädettävät kaasuttimet on säädettävä ”korvakuulolla”.

  Kohta yksi on tyhjäkäynnin säätö. Se pitää säätää niin, että saha käy hyvää tyhjäkäyntiä myös kuumana ja nimenomaa kuumana. Eli suutin niin kireälle, että käynti alkaa ontua, sitten hieman rikkaammalle. Pitää muistaa, että jo viisi minuuttia on tässä vaiheessa paljon. Sen jälkeen T-ruuvilla tyhjäkäyntinopeus oikeaksi. Ja sama uudestaan!

  Tehokäyntisuutin (H) sille alueelle, jossa saha käy kaasu pohjassa ”hieman nelitahtia” ja se on siinä, tankillinen kestää – eikä savuta.

  kuusessa ollaan

  Noissa 500-sarjan huskun raivureissa ei vaan ole perinteiset säädöt oikein toimineet. Ilmeisesti kireä viritysaste ja ilmahuuhtelu aiheuttaa. Stihli lähti suosista käyttämään sähkösäätöä. Saas nähdä, koska huskulta tulee vastaavat versiot markkinoille, huhuja on ollut protoversioista pidempään.

  Metsuri motokuski

  Tilhillä ei pääse kuin tunnin ja vähän reilun sahausaikaan tankillisella. Päivässä ( 6h) menee 5 litraa bensaa. Mukana on aina kannu bensaa ja sen ajan loppuun työpäivänä. Joskus se menee kuudessa tunnissa joskus kuudessa ja puolessa tunnissa. Riippuen leimikosta.  Tankkihan voi eri sahoissa olla eri kokoinen joten pelkän sahausajan perusteella kulutusta ei voi verrata.

  Syrjälä Jari

  Sthilissä ilmeisesti pienempi tankki? 460 mallisa 0.75l kun taas husokissa 545fx on 0.9l samoten jonskissa! Tuota 460 sthilhiä olisi kiva kokeilla! Kattelin sitä liikkeessä ja se näytti ainakin jämäkältä sahalta! Kahvojakin olivat kaventaneet huomattavasti aiempiin malleihin! Minkälainenhan se olisi ihannesaha! Yhdistelmä Ruotsalaista/Saksalaista?? Varmaan Husokilta tulee kohta uusi raivuri??

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 59)