Keskustelut Tekniikka Hyttysten torjunta

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 62)
 • Hyttysten torjunta

  Merkitty: 

  Tekeekö hän nykyajan offeilla mitään? Vanha teho off toimi vielläkin, vain kohta loppuu sekin, että mites eteenpäin hankinta listalle ?

 • Visakallo

  Hyttyset ovat vain pikkuharmi, mutta kohta tulevat taas hirvikärpäset. Onko niitä vastaan edelleenkään olemassa mitään ainetta, joka niitä kunnolla karkottaisi?

  A.Jalkanen

  Hirvikärpänen varmaan suunnistaa samoin kuin hyttynen, eli sitä houkuttelee kohteen tumma väri, iholta haihtuva  lämpö ja hengityksen hiilidioksidi. Hirvikärpäsiä kiehtoo myös kohteen suuri koko.

  Yksi sopiva asu metsään voisi olla valkoinen kuitukankaasta valmistettu suojahaalari joita myy esim. Biltema, paitsi että ovat monesta paikasta loppu. Ihmiset ilmeisesti remontoivat kesällä.

  arto

  Aamusta aikaisin suolle lakkoja keräämään. Jäi hyttysmyrkyt kotia, Apu löytyi kanervasta hieroin sitä käsissä sitten hivelin iholle. Hyvin  toimi.

  rööri roope

  Ei lakkasuolla ötökät häiritse.Riittävän nopea eivät kerkeä tahtiin.35 min 10 kg ja pois.

  AMMATTIMIES

  MUISTAN KUIN NUORINA MIEHENÄ,TEKIN KESÄ HAKUUTA OLI,KOVIA HELTE KELIÄ.NIIN HE1TIN PAITAN POIS,SEKÄN PAINON URAKALA YLÄN,ROPA PALIAANAN.NIIN ELUKAT SÖI YHTEN,PÄIVÄN TAHI PARIN SEN,JÄLKEN E1 OLE SYÖNTYT.SEKÄN ON NAHKAN PÄÄLEN,TULTUT SUOJAN KERTOS KUIN.E1 OLEN KALTANTUT NAHKAA VAIN,SAUNA VAIN 1KERTAAN,VIIKOSA MUUTON PYYHKELÄN SIPASEN,ENIMPÄT HIKIT POIS.METÄ HOMISA ON PITÄÄ,OLTA NAHKAN PÄÄLÄN SUOJAN KERTOS,EI TULE JOS KUIN,ON LIIKA HYKITENIA.

   

   

   

  Visakallo

  AMMATTIMIES, jokaviikkoinen saunominen on aivan turhaa hienostelua. Jouluksi ja Juhannukseksi voi saunassa käydä, mutta välttämätöntä ei ole sekään.

  Marjametsä

  Sitten kun hyttysiä  on ns. tarpeeksi, hyttyskarkotteilla ei ole hevon  **tun merkitystä. Sen kerran muistan kun lapissa piti vetää henkeä  paidan sisällä.

  oksapuu

  Täällä etelässä helle taisi tappaa hyttyset pois. Ihan rauhassa saa terassilla näin illalla istua…

  Paarmoja on, amppareita ja hirvikärpäsiä ei ole vielä näkynyt…

  Metät kunnossa!

  Lapissa joo vaunustakin paljastui lukuisia kohteita jotka piti hyttysverkottaa. Kattoluukut 3kpl, korvausilmayhteet (oli vaan jyrsijäverkko), keittiön ikkuna (samassa urassa pimennys ja hyttysverkko), suihkun lattiakaivo, jne. Nyt on nautittu muutama hyttysvapaa yö!!

  A.Jalkanen

  Hyttysillä tulee vielä toinen aalto eli sukupolvi mutta toivotaan että vähän ensimmäistä lievempi.

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 62)