Keskustelut Tekniikka Hyttysten torjunta

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 62)
 • Hyttysten torjunta

  Merkitty: 

  Tekeekö hän nykyajan offeilla mitään? Vanha teho off toimi vielläkin, vain kohta loppuu sekin, että mites eteenpäin hankinta listalle ?

 • MaraKet

  Minulla ei hyttysongelmaa ole. Taidankin sitten osata hoitaa metsäomaisuuttani oikein.

  A.Jalkanen

  Nykyisin on myytävänä myös liukuovimallista ötökkäoviverhoa joka vain ruuvataan karmiin.

  Per Ä Reikäs

  Kyllä vain linnunpönttöjen teko kannattaa, voi omaa tupaa tuulettaa, ilman itikikan itikkaa, pikku linnut hoitelevat hommat, mihin myrkyt, saati isot miehet pysty ja kykene.Marakatti?

  oksapuu

  Ostaa nyt vaan sen Thermacell:lin niin saa istua terassilla rauhassa…

  Toisaalta taas se 10+ hehtaarin aukkohakkuu on tähän hintapiikkiin ihan hyvä vaihtoehto 🙂 …

  Per Ä Reikäs

  Hmmm 10 hehtaarin lähes umpipuu kuusimetsäni avohakkuulla kyllä vaikka kieltämättä täyttö pullon, josko toisenkin tuohon Thermacelliin ostaisin, sini väri myrkky vaippoja myös a12h ~10€ kpl?

  Tolopainen

  Hyttysten torjunta Thermacellila maksaa lähes euron tunnissa. Patenttisuojatut systeemit tuo valmistajalle rahnaa.

   

  Jätkäpätkä

  Hyttynen ei kahdesti samaan kohtaan pistä. Olen antanut itikoiden pistellä kaikessa rauhassa, vähiten on haittaa kun ei niitä ole huomaavinaankaan. Vaatii tietysti kovuutta, mutta alun kutinan jälkeen ei edes kutise.

  Tolopainen

  Vaatii lisäksi tietämättömyyttä. Hyttyset levittävät ikäviä tauteja myös Suomessa mm. jänisruttoa.

  isaskar keturi

  Kuten Jätkäpätkä kirjoittaa – hyttyset (ja hirvikärpäset) ovat tottumiskysymys. Jos ei ole muuta tekemistä, niin voi niitäkin kauhistella. Puutiaiset on sitten toinen juttu, mutta niistäkin on toistaiseksi selvinnyt hyvillä vaatteilla ja kohtuullisella hygienialla eli kiinnostuksella, mitä iholla on työpäivän päätteeksi.

  Kalle Kehveli

  Miten itikat kiusaa ihmisiä, siinä on suuria eroja. On jopa sellaisia ihmisiä, ettei itikat häiritse heitä lainkaan ominaishajunsa vuoksi, enkä puhu nyt hygieniasta. Jos huoneessa on itikoita ja 10 ihmistä, niin itikat pyörii vain minun ympärillä. Saan aina valtavia pahkoja itikan puremista, käärmeen puremiin verrattavia, eikä niihin totuttelu auta.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 62)