Keskustelut Tekniikka Hyttysten torjunta

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 62)
 • Hyttysten torjunta

  Merkitty: 

  Tekeekö hän nykyajan offeilla mitään? Vanha teho off toimi vielläkin, vain kohta loppuu sekin, että mites eteenpäin hankinta listalle ?

 • Visakallo Visakallo

  Aivan sama huomio kuin Maralla! Eivät myöskään tykkää raivaussahan pakokaasusta eikä äänestä!! Eivät tule hyttyset autoonkaan sisälle kun pidän taukoa!!!

  arto arto

  Kyllä pitää miehen kestää hyttyset. Mäkäräin paljon pahempi ompa joskus syöneet niin että emäntä säikky kun tulin kotia oli verta valuvia paukamia naama täynnä. Histekki masuun ja lepäilemään.  Olisiko suomen kesä ilman hyttysiä mitään. Nehän pölyttä meille syksyksi marjat. Eli nautitaan kesästä ja monista sen luomista elukoista. Kiva muistella talvella sitten pakkasessa oli kesällä lämmin ja hyttysiä.

  MaraKet

  Huomenna taitaakin olla sellainen päivä, että otan pienemmät kumikengät ja jätän villasukat kokonaan pois!

  AMMATTIMIES AMMATTIMIES

  E1 OLEN HYTYSET HAITANTUT,MINUA KUIN.ON JO PAKSU NAHKA,SEKÄN EI OLE LIIKA HYKITENIA.NAHKAA E1 PITÄ KALTATA,JOKAN PÄIVÄ MINÄ KÄYN VAIN,SAUNASA KERTAN VIIKOSA.KUIN LÄNPITÄN SAUNAN VUOKRAN,ISÄNTÄLE NIIN.KYLPEN SAMOILA LÄNPIMIÄLÄN.MUUTEN EI PITÄ LUTRATA,VETENLÄ VAIN PYHKEELÄN SIPASTA,NAHKASTA ENINPÄT LIKAT.SEKÄN HIKIT.

  Puuki

  Jos ollaan tarkempia, niin hyttyset ei pölytä marjoja mutta ovat sapuskana monille pikkulinnuille.

  MaraKet

  Pidän metsänpohjat puhtaana kaikesta ryönästä. Metsissäni ei ole juuri ollenkaan hyttysiä. Mutta silti valtavat lintumäärät alkaen töyhtö- ja pyrstötiaisista  ja jatkuen aina lukuisiin metson soidinalueisiin sakka. Siinä on monimuotoisuutta kerrakseen, vaikka sotii viherpiiperöiden ajatusmaailmaa vastaan. Minusta alkaa vaikuttamaan siltä, että itseasiassa Vihreät ovatkin Virheitä!

  Jätkäpätkä

  Pienempiä ei kannata pelätä, isompia voi väistää ja kumartaa ohimennen.

  Jätkäpätkä

  Ei siellä ainakaan pesi kovin moni, sillä hyttyset ovat linnunpoikasten pääravintoa ja aluskasvillisuuden poistaminenkin on hölmöläisen hommaa. Ruman Metsän sillä saa.

  MaraKet

  Voi sitä noinkin ajatella. Kuitenkin kun ammatikseni tätä teen niin joka harvennukselta lähtee kolmattasataa mottia/ha. Ja puumäärä sen kun kasvaa vaan. Se vaikutus sillä oikealla metsänhoidolla näyttää kuitenkin olevan!

  Per Ä Reikäs

  Löytypä lääke itikoiden torjuntaan omalla luvalla kun asusteensa sumuttelee

  Dr Repel

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 62)