Keskustelut Harrastukset Hyvää Juhannusta

 • Tämä aihe sisältää 71 vastausta, 28 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 5 kuukautta sitten AvatarApli toimesta.
Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 71)
 • Tolopainen

  Ei pitäisi metsään ottaa evääksi kylmäsavukalaa, siinä on botuliinimyrkytyksen vaara näin helteillä. Metsämiesten hygienia on heikko ja eväät lämpimässä. Miten ylipäänsä enää hyväksytään ihmisille tuollainen työ. Sehän on täysin kaikkien työsuojelumääräysten vastaista työskennellä yksin sahan kanssa metsässä. Ja eväät lämpimässä ilman kylmäsäilytystiloja. Minulla on pieni jääkaappi auton takakontissa, jossa kuljetaan myös elintarvikkeet mökkireissuilla.

  Mettämakuri

  Ei ole näkynyt tuntimiehiä eikä huru ukkoja. Muuten on kaveria metsässä, ennätys määrä  verenimijöitä liikkeellä.

  arto arto

  Meilläpäin miehet töissä kaikki metsurit. Evänä pääasiassa kasvista. Nekin säilyy repussa kylmänä pakasteesta ottaa aamulla 1.5l viccy pullon sulaa iltapäivään mennessä saa kylmää juomista koko päivän.

  Tolopainen

  Niin muovipullo kestää jäätymisen, hyvä materiaali.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Lähes kaikki se mikä nyt tuotetaan muovista, voidaan korvata puukomposiiteilla ja puupohjaisilla muoveilla. Ongelmana ei ole muovi silloin kun se on käytössä, vaan käytön jälkeen siitä syntyvä mikromuovi joka on hidas hajoamaan.

  arto arto

  Annelille. Kaikki pullot menee kierrätykseen. Kotona jätesäkki sinne pullot kun tuun kotia. Emäntä vie pullonpalautukseen kun säkki täynnä. Sen jälkeen ei tietoo mitä niille tapahtuu. Joskus löytynyt vanhoja teräketjun astioita raivauksilla nekin kerännyt pois metsästä.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Käytän minäkin muovipulloja ja kierrätän. Näin pitää toimia nyt mutta tulevaisuudessa on toiset materiaalit, mikäli metsäteollisuutemme saa tuottaa muovia korvaavia tuotteita.

  Mettämakuri

  Oletteko käyttäneet alumiinipulloja? En ole löytänyt mistään isompia kokoja, retkeily tarvikeliikkeissä vain 0,5 litran kokoja.

  arto arto

  Motonetistä löytyy 1 l alumiinijuomapullo
  Traveller Alu juomapullo 1 l
  55-05705

  r.ritva r.ritva

  Alumiini keitto astiat poistettiin käytöstä aikoja sitten.koska niistä liukeni jotain aineita.Muistaakseni muistiin liittyvää.

  Alumiiniset juomapurkit on jollain käsitelty eikä saa olla rikkonaisia juuri tuon liukenemisen takia.Hyvä kylmäjuomaan on ihan thermospullot.Juomaa kylmänä voi jotain mehua lisätä ja vielä jääpaloja.On kuumienkelien viileäjuoman säilyttäjä.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 71)