Keskustelut Metsänomistus Ilmastoahdistusvaalit toukokuussa!

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 42)
 • Ilmastoahdistusvaalit toukokuussa!

  Merkitty: 

  Kevään vaaleissa koko metsäsektorin on puhallettava samaan hiileen!

  Metsänomistajan ei pidä aliarvioida vihreitten voimien vaaraa Suomen metsätaloudelle.  Tuhoisat vihreät voimat ovat vallalla koko vasemistossa. Vaarallisin on kuitenkin Kokoomuksen/EPP sinivihreät EDIT

 • Timppa

  On meilläkin alueita, joissa kasvu liki 15 m3/ha/v, mutta ei metsä tuota vauhtia kasva koko kiertoajan.  Nyt on n. 30-vuotiaiden kuusikoiden kokonaiskasvu 150 m3/ha eli keskimäärin 5 m3/ha/v.  Sitä saadaan vähän parannettua paremmilla taimilla ja mäntysekoituksella.  Harvennuksn jälkeen kasvu nyt aluksi joitain 8 m3/ha/v, millä tasolla se harvennuksien jälkeen pysyy varmaan tuonne 70-vuotiaaksi.

  Kannmattaa muistaa sekin, että Suomessa on monen monta metsänomistajaa, jotka eivät hoita kunnolla metsiään.

  tamperelainen tamperelainen

  Tässä vähän puusto-metsäkeskusteluun kuinka mm partiolaisia opastetaan lapsettomuuteen,mamut kansoittavat Suomen jatkossa.Maksamaan suojelurahaa 20e/kk luontojärjestöille.Kehoitus mielenosoituksiinYLEn toimittaja luikerrellut partiotoimintaa..Partiolehti palkittiin jo tänä vuonna,palkintolautakunta vihervasemmiston muodostama

  Teiniliitto kaapattiin 70-luvulla samalla tyylillä

  Aimo Jortikka

  Ei tuo 150 miljoonan kasvu ole Sipilän keksintöä, siihen uskoo moni muukin esim

  http://velipohjonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/258212-talousmetsilla-menee-mukavasti

  mehtäukko

  Ns. puolueet ajanevat luonnon suojelullisia asioita jonkinlainen järki ja ihmisen eläminen mukana. Kait se on välttämätöntä!

  Vihreillä syöpäläisillä elo ja olo perustuu toisten siivelle. Aatteen palvonta keinoista kaihtamatta on typeryyden pohja.

  tamperelainen tamperelainen

   

  Tuolta Partiolehden ohjeita jäänyt (epähuomiossa?) pois;Vanhempien ilmiantaminen ilmastorikoksista

   

  harrastelija harrastelija

  Partiolaisten ohjeissa oli ihan hyviä juttuja – ne on kohdistettu vain väärään maahan ja maanosaan! Ohjeet näkyvät purevan lapsiin ja nuoriin ainakin tuoreen äänestyksen perusteella, koska siellä on otollinen maaperä hyvälle opetukselle.

  Kurki

  Kannmattaa muistaa sekin, että Suomessa on monen monta metsänomistajaa, jotka eivät hoita kunnolla metsiään.

  On suuri ongelma ainakin näillä seudun. Omistajien pitäisi uudistaa maapohjan kasvuolosuhteista kärsiviä metsiä, jotka kasvaisivat paremmin lisäämällä ojia vanhojen 50m etäisyydellä olevien ojien väliin. Ymmärrän, että monella metsänomistajalla ei ole mitään intressia  parantaa millään lailla kasvupohjia, kun huonosta metsästä saatu hakkuutulo on pieni ja kemeroitakin on heikennettty.

  Minä nyt viime vuosina olen kaivanut vanhoihin ojituksiin itse kahdet ojat eli saran leveys on noin 15m..17m ja matalaturpeisilla rämeillä lisäksi kaivanut ojat niin syviksi, että perämaata on saanut ojan molemmin puolin levitettyä kerroksen mihin kaivuri yltää ja sitten korjannut ojan normaalisyvyiseksi reunoilta ojan reunoja luiskaamalla.

   

  risuparta

  Keksikää nyt vielä tutkimus , jossa tupakka ja asbesti ovat ihmiselle vaarattomia! Vihervasemmistohan se esti niidenkin hyödyllisten ja tietylle porukalle kultaa tuottavien aineiden käytön.

  Kyllä kepun , persun ja tähtiliikkeen kannattajan pitää 2 toppaa päivässä hengitellä , köh , röh nyt tuli verinen lima räiskis. Vai mitä?

  Visakallo Visakallo

  EDIT

  MaalaisSeppo

  Asbestin osalta kannattaa turvautua Neuvostotieteeseen. Muistaakseni televisiossa esitettiin vuosia sitten dokumentti idän asbestiteollisuudesta. Ihmettelivät lännen käsityksiä asbestin vaaroista.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 42)