Keskustelut Luonto Ilmastonmuutos

Esillä 10 vastausta, 261 - 270 (kaikkiaan 589)
 • Remie

  OL 3 on varmaan vastaavia hankalia paikkoja reikiä pitää tehdä mahdottomiin paikkoihin joihin ei ole edes työkaluja , nekin pitää valmistaa. Toisaalla pitää taas reikiä tukkia eikä siihenkään löydy menetelmää. Tuollahan oli se putkivärinä, joka ei mielestäni ollut värinää, 110mm heilui putket.

  Visakallo Visakallo

  Sehän tässä on hyvä puoli, että elämä jatkuu Suomessa, olkoon Tolopaisen visiot mitä tahansa.

  Remie

  Kyseenalaisia on nuo sähköautot. Mitä on tuo katku kun sähköauto palaa. Ei ainakaan puhdista ilmaa. kuinka menetellään kun parkkihallissa syttyy sähköautopalo. Karkuun pitäisi lähteä mutta , luulen että on ruuhkaa.

  Tolopainen

  Jatkuu se elämä, mutta olisi Suomessakin aika jo hiukan uudistua, kovin on takerruttu menneisyyteen ja kuvitellaan, että paprun ja teräksen tekoa voidaan jatkaa taloudellisesti kannattamattomilla tehtailla. Ei se markkinatalous niin pyöri. Jenkkilän pääjehukin kuvittelee, että voivat estää Kinaa kehittymästä, kun se on esim. mobiilitegnologiassa edelle kaikkia länsimaita. Jenkkilä on siitä jäänyt jälkeen ja pahasti, siellä mobiiliverkot on lähes rakentamatta muualle kuin asutuskeskuksiin.

  Rane
  Puuki

  Vaikea sanoa tosiaan. Vastaväittäjillä oli tuossa kyllä aika hyviä pointteja todistuksena Ippc:n raportin kannattajia  vastaan.

  Pottu muuten näytti olevan paljon parempi ruoka kuin pastat ja riisi hiilinielun kannaltakin ja onhan se muutenkin.  Sato voi olla 30 t/ha ja on myös lähiruokaa.  Terveellinen eväs .    Amerikoissa on pelkästään perunaruokiin erikoistuneita ravintoloitakin. Ikään kuin PottuMcdonaldseja.  Hyvin käy niissä kauppa, kun hampparit ei ole niitä terveellisimpiä ruokia ja perunasta taiteilijakokit loihtii vähintään yhtä maukkaita aterioita.

  Remie

  Perunapuuro ( pastant ) , voiko parempaa olla. Paistettuna pitää varoa ettei syö itseään sairaalakuntoon. Perunat ja leipä menee voin kera samalla lusikallisella.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Näin on Rane, jos katsotaan pelkästään tuota juttua: kaksi emeritusta vastaan kaksi virassa olevaa professoria. Niitä tuhansia kyseenalaistavia tutkijoita voi olla kuitenkin vaikea löytää.

  sitolkka

  Mitä sitten? Eiköhän se ole aivan sama. Jatkamma elämää niinku ennenkin. Hiilet kiertoon ja pökköä pesään.

  Rane

  Yllättävä näkökulma Ylen jutuksi,Mutta sitten selvisi että jutun tehnyt toimittaja onkin Lappeenrannan aluetoimituksesta eli ei kuulu Helsingin mafiaan.

  https://yle.fi/uutiset/3-11020565

Esillä 10 vastausta, 261 - 270 (kaikkiaan 589)