Keskustelut Metsänhoito Inhimillinen tekijä

Esillä 2 vastausta, 61 - 62 (kaikkiaan 62)
 • Inhimillinen tekijä

  Ohjelmassa kolme rautaista asiantuntijaa : Kaarina Davis , Pauliina Kainulainen ja Kalevi Korpela kertoivat luonnontilaisten metsien myönteisistä vaikutuksista ihmisen terveyteen. Samalla tuli esiin kuinka  järjetöntä Suomalainen metsän ”hoito” on!

 • MaalaisSeppo

  Komppaan Timppaa. Korjaan vielä edellistä viestiäni. Luken otoksen puumäärä pienenee nykyhakkuulla 20 milj. m3/a seuraavat 10 vuotta. Lisähakkuilla tietysti reilusti enemmän.

  Metsuri motokuski

  Näihin ”asiantuntijoihin” ei nyt kannata niin suurta painoa antaa. Helppo sitä on arvostella kun ei asiasta oikein mitään tiedä, eikä omista omaa metsää josta tuloja pitäisi saada. Niin se tämäkin palstan kirjoittajat alistuu ihan samanlaiseen arvosteluun sellaisista asioista joita ei asiantuntemusta löydy.

  Meillä on monikansallinen tehokas metsäteollisuus joka on investoinnut valtavia summia tehtaisiinsa. He kyllä lobbaavat päättäjät tietoiseksi omista eduistaan ettei ongelmaa tule. Onhan se nähty että miksi tämä tästä muuttuu onko hallitus minkälainen tahansa. Sen verran tehokkaasti aina uusi hallitus informoidaan että se saadaan päättäjät ”kävelemään oikeaa polkua”. Kyllä ne vihreätkin aika nopeasti saadaan oikealle tielle kunhan lobbaukselle tulee tarvis.

Esillä 2 vastausta, 61 - 62 (kaikkiaan 62)