Keskustelut Puukauppa Jees reklamaatio päivä?

Tämä aihe sisältää 312 vastausta, 37 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi mehtäukko 1 kuukausi sitten.

Esillä 10 vastausta, 221 - 230 (kaikkiaan 312)
 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Koirat räksyttävät, karavaani kulkee… teet vaan jeesi oman pään mukaan kuten hyvältä tuntuu. Juuri jeesin kaltaisia puuntuotantoon paneutuvia ja panostavia metsänomistajia tarvitsemme.

  jees h-valta

  Kiitos A.J! Tiedänhän minä tuon että kampitushaluisia piisaa näissä kuvioissa. Tapani on vain antaa vastinetta ja se on myös helppoa kun on faktassa pysyvää laatua ja moninaisia puukauppoja ja palveluita takana. Nämä ”räksöttäjät” yleensä kertovat vain omasta varovaisesta näpertelystään, ei riskinottoa, ei satsauksia, ei juuri puukaupallistakaan. Mutta ”neuvoja” kyllä löytyy!

  rööri roope

  Jees kateelliset räksyttää.

  Jätkä

  Joo! Kateuttaan vain räksyttelevät. Kyllä Jeessi on tehnyt aikamoisen ”urosmehiläisen” tempun, kun on saanut ostopalstansa hyvään iskuun. Nyt on tie, jonka avulla hoitotyöt ja valvonta helpottuvat. Oli palstan onni, että Jeessin autokuume ei kohdistunut kunnon maasturiin, vaan pikitelullaan, jolloin hän äkkiä oivalsi tien tärkeyden.

  Nyt kun tie on valmis ja ehkä kestää kesäajoakin, niin ei muuta kuin puuta pyörien päälle. Enskat kuntoon ja KL 4 :t kumoon, jos hinta on riittävä.

  Pankinjohtajakin saa yönsä nukuttua sen jälkeen!

  sikari

  Ei pähkäilyni kohdistu tietenkään pelkästään sinuun jees. Jokainen tekee niin kuin parhaalle tuntuu. Mutta ei saada keskustelua myöskään aikaan jos asioita ei saa kysyä tai kyseenalaistaa.

  suorittava porras suorittava porras

  On vain harmi ,kun Jesse alkaa  oppia oikeaksi puuntuottajaksi. Keskustelupalsta näivettyy ,kun aletaan olla  kaikki samaa mieltä.😊

  Jätkä

  SE vaatii kyllä aikaa. Ei siinä riitä muutamat kuukaudet, eikä vuodetkaan. Kyllä hän vielä parin vuoden kuluttuakin kasvattelee poltinpuuta, vaikka voisi keskittyä tukinkasvatukseen.

  Tolopainen

  Ei tuo Jessen ostopalsta  tuota koskaan pääomia takaisin se on aivan varma. Vaikka en ole metsistä mitään maksanut enkä pätkääkään tietä teettänyt ei pääse kuin hiukan yli 10% pääoman tuottoon.

  Visakallo Visakallo

  Tolopainen: ” en ole metsistä mitään maksanut”

  Sen verran kiinnostaa, että miten tuon tempun teit?

  Visakallo Visakallo

  Kyllä minäkin olisin tien teettänyt tuolle palstalle, jos olisin ollut Jessen housuissa. Sitä vain en  ymmärrä, mitä pahaa Jessen mielestä on pyytää tarjouksia muiltakin. Sama koskee puukauppoja. Voihan kaupat kuitenkin tehdä sen vakituisen kumppanin kanssa, eihän pelkkä hinta juuri koskaan ole se ainoa ratkaiseva tekijä.  Jos ei koskaan vertaile hintoja, on olemassa vaara joutua vähitellen vedätetyksi. Mikään firma kun ei ole hyväntekeväisyyslaitos, ei Jesenkään edustama putkifirma.

Esillä 10 vastausta, 221 - 230 (kaikkiaan 312)