Keskustelut Metsänhoito jouluun puheenaihetta ????

Esillä 8 vastausta, 171 - 178 (kaikkiaan 178)
 • Tolopainen

  Tärkeintä ei ole työ vaan toimeentulo. Kun kaikkia ihmisiä ei kuitenkaan koskaan töihin tarvita, pitää ottaa käyttöön perustulo.

  Jean S

  Sillä mistä porukalle saadaan töitä ei ole missään muussakaan asiassa ollut väliä.

  Etelä-Euroopassa on edelleen niitä Arja-tädin heikkolahjaisia muun muassa painamassa hissin nappulaa, jotta herrat pääsevät hissillä ylös ja alas. Suomessa sekin hoidetaan itsepalveluna.

  Meillä on jostain syystä katsottu, että on valtiolle järkevämpää, että samat kaverit ovat kortistossa ja nauttivat siellä päivärahaa yhteisestä kassasta.

  Se, miten kauan nykyinen järjestelmä pysyy pystyssä, on sitten eri asia, mutta se ei tietysti ole meidän ongelma.

   

  teemu varjus

  Kyllä on aivan perseestä että ne jotka ei mitään tee saa olemisella rahaa.Kyllä saisi olla ilman rahaa ja toimeentukea jos loisii toisten kustannuksella.sairaudet on tietysti asia erikseen

  Tolopainen

  Meillä nykyisin koneet teollisuudessa tekee rahat suurimman osan aikaa tietokoneiden ohjaamana. Se työpanos joka vientituloja hankkimiseen tarvitaan syntyy halvan energian avulla. Muutama Jätkä tarvitaan katsomaan vierestä.

  Puuki

  Ennen järjestettiin työllisyystöitä pitkäaikaistyöttömillekin.  Risusavotassa oli eräänä vuonna pakkastalvella melkoinen porukka nuotiolla. Teki ne lämpimikseen välillä töitäkin toki. Parempana säilyy terveys, jos tehdään töitä eikä vain sohvalla makoilla. Voinnin mukaan tietysti, mutta kustannukset nousee monella tavalla pidemmän päälle, jos ei ole olemassa aktiviteettia .

  Tolopainen

  Mitä nyt työtapaturmissa ja työmatkoilla 50 menettää henkensä ja kymmenet tuhannet sairastuu vuosittain erilaisiin työstä johtuviin sairauksiin. Lisäksi valtava luonnonvarojen kulutus ja saasteet, jotka teollinen toiminta aiheuttaa.

  Rane

  ”Kyllä on aivan perseestä että ne jotka eivät mitään tee saa olemisella rahaa.”

  Vuoden alusta pelkälle olemiselle tuli tasokorotus.

  https://www.ksml.fi/kotimaa/Aktiivimalli-poistuu-käytöstä-kahden-vuoden-voimassaolon-jälkeen/1490273

  Rane

  Harakan jäljiltä työllisyystoimet ovat levällään eikä Haatainen ole saanut hommaan ryhtiä.Pääministerin tulisi tarttua asioihin mutta uskaltaako Marin patistella demari-ikoni Haataista?

  Ps.Palkansaajien edustaja on sitä mieltä että pitäisi tehdä toimia jotka voisivat kirpaista.

  https://yle.fi/uutiset/3-11141555

   

Esillä 8 vastausta, 171 - 178 (kaikkiaan 178)