Keskustelut Metsänomistus Kannattako sijoittaa?

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 676)
 • Kannattako sijoittaa?

  Merkitty: 

  Arvoisat metsänomistajat

  Mitä mieltä olette metsäyhtiöiden osakeista, ovat tippuneet vuoden aikana 25-35 prosenttia, joko ollaan pohjalla?

  Onko parempia ehdotuksia metsärahojen sijoittamiselle.

 • sikari

  Laittakaa 3:n vuoden UMP:n kurssi ja nasdaq piirtämään päällekkäin käppyrää niin selviää mistä osakkeen hinta tulee. Sitä ei yksittäinen metsänomistaja sijoittaja voi mistään tuloksista tai taseista ennustella. Vahva osta.

  Tolopainen

  Milloin ne kannattaisi myydä. Kaikki sijoitusgurut lähtevät aina siitä, että osakesijoittaminen on ikuista ja salkku menee perikunnalle. Ei siitä ole mitään hyötyä, parempi käyttää perikunnan rahat itse.

  tamperelainen

  Kyllä sekä SE että umppi ovat moelmmat hyviä yhtiöitä,joita siihen pitkään holdaussalkkuun kannattaisi harkita..Ilmeisesti piensijoittajat ovat tankanneet Nordeaa,joka on ollut viime aikoina 7€ pinnassa.

  Tolopaiselle,että kyllä monet nuoret sijoittavat pörssiin elökepäiville,ei niistä rahoista ole perikunnan riideltäväksi.Eräänlainen eläkevakuutus

  Metsäkupsa

  Tolopainen on oikeilla jäljillä,yleensä asiantutioiden suositukset ovat aina valtaosin ,pidä tai lisää. nimeksi muutama suositus vähennä.Itselle tulee alan ammattilehti ja olen myös osakesäästäjien jäsen.Eivät ole viimeisen n.30 v aikana kyllä olleet yhtään viisaampia,kuin tavallinen kadun ihminen.Nyt itse uskon kurssien olevan käännepisteessä kohti vaipumataantumaa.Nousukautta on ollut keskimääräistä pidenpään,eikä ennenkään hyvää loputtomiin ole piisannut.Mutta ajat ovat muuttuneet,joten talouden sykekin on saatanut muuttua,aika näyttää.

  harrastelija

  Oikeasti osakekurssit ovat piensijoittajille monesti miinusmerkkisiä. Lähimenneisyydessä Talvivaara oli ainakin Kainuulaisille riskin paikka. Suuri osa piensijoittajia halusi auttaa kotimaakunnan yrittämistä, työllistihän se satoja työntekijöitä.

  Itse pitäisin vakavaraisia sijoituksia parempana kohtuullisella korolla, kuten esim. vakuutusyhtiöt ja vaikkapa ML metsäpuolelta, vastaavaa löytyy myös  muistakin kohteista tuonne 5 – 10 %:n koroilla.

  Jos pikavoittoja on vailla, niin onhan se Lotto olemassa 🙂

  Tolopainen

  Lotossa Suomenkansa häviää yli miljardin vuodessa, harmillista ett tuo vapaaehtoinen vero kohdistuu eniten pienituloisiin. Kannattaisi laittaa nuo lottorahat kuluttomiin rahastoihin.

  Timppa

  Ostin joku aika sitten sekä SE:tä että UMP:a vähän nykyistä haslvemmilla kursseilla.  Megatrendit suosivat niitä.  Lisäksi yhtiöillä on erinomaista osaamista ja alalletulokynnys on korkea.  Homma pelittää, jos alallaolijat eivät pilaa.  Ei voi syntyä Nokia-ilmiötä.

  Tänään Hesarissa oli pitkä ja hyvä juttu asiasta.  Kurssipudotus johtuu siitä, että havussellun tonnihinta tippui 900 eurosta 700 euroon.  Lehden mukaan merkittävin tekijä tähän oli se, että ostajille oli kerääntynyt varastoja, jotka nyt purettiin.

  Tietysti asia erikseen on se, koska on oikea ostohetki.  Jos sitä odottaa, niin kannattaa jättää pörssisijoittaminen.  Jännä on, että jo vähintään vuosi sitten alettiin puhua kurssilaskusta ja ehkä ne puheet sitten aikaansaivatkin sen.

  Scientist

  Varmasti kurssipudotus johtuu myös siitä, että suuret kansainväliset eläkesijoitusyhtiöt ovat myyneet sektoreittain osakkeitaan pois. Ensin lähtevät sykliset oakkeet ja reuna-alueiden (mm Suomi) osakkeet.

  olikarkki

  Sijoittaminen kannattaa aina. Kurssinousu ei ole avain parempaan tulokseen. Katso ja vertaa osinkotuottoa lisäksi hajautus varmistaa tulosta. Nyrkkisääntö pitää edelleen, osta halvalla ja jos on pakko niin myy kalliilla.

  Tolopainen

  Sanoo mies joka osti Nokiaa 65€:lla ja Soneraa 93€:lla. Markkinoilla on aina suuremmat mahdollisuudet tehdä tappioita kuin voittoja.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 676)