Keskustelut Metsänomistus Kannattako sijoittaa?

Tämä aihe sisältää 527 vastausta, 52 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi pihkatappi 1 kuukausi, 3 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 251 - 260 (kaikkiaan 527)
 • Kannattako sijoittaa?

  Arvoisat metsänomistajat

  Mitä mieltä olette metsäyhtiöiden osakeista, ovat tippuneet vuoden aikana 25-35 prosenttia, joko ollaan pohjalla?

  Onko parempia ehdotuksia metsärahojen sijoittamiselle.

 • Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Kyllä susirajalla jaetaan kerrostaloluukkuja kohta ilmaseks kukaa vaa huolii. Kerrostaloilla ei ole mitään arvoa kasvukeskusten ulkopuolella toisinkuin metsällä.

  Tolopainen

  Ei Suomessa asuntojen hinnat nouse kuin kolmessa etelän kasvukeskuksessa, muulla hinnat laskee pari prosenttia vuodessa tai enemmän. Hintojen lasku ei vielä edes näy, kun kauppa käy niin huonosti.

  suokukko

  Sijoittaminen kannattaa aina. Osakesijoittaminen lyö pitkällä aikavälillä muut sijoitusinstrumentit laudalta. Metsä Board näyttäisi olevan ainakin halpa. Myös UPM kova ostos ja melkein velaton yhtiö – voisi alkaa takoa uusia investointeja pöytään.

  Kalle Kehveli

  Vanha viisaus, ”putoavaan puukkoon ei kannata tarttua”.

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  ”The crypto market will explode to the upside. Wealth for holders of Bitcoin and other cryptocurrencies will soar. Jobs will be created to deal with the incredible growth. In particular, thousands of compliance, legal, risk, audit and regulatory positions will be created to watch over this new rapidly changing sector. Meanwhile, more jobs will be cut at traditional banks, as there will be a race toward moving away from them and toward FinTech-type companies. ” Forbes (jos ei osaa englantia, kannattaa ostaa Nordeaa)

  ”Deutsche Bank plans to invest 13 billion euros in technology by 2022, while cutting 18,000 jobs.” Deutschebank on konkurssin partaalla perinteisellä pankkitoiminnalla ja viimeinen oljenkorsi on lohkoketjuteknologiaan investoiminen mutta voi olla, että liian takamatkalta lähtee.

  Christine Lagarde, Managing Director of the International Monetary Fund, has already sounded the alarm. In April 2019, Lagarde told CNBCthat cryptocurrencies and financial technology developments are “clearly shaking” the banking system. And, she added (jos ei ymmärrä mitä tässä lukee kannattaa ostaa Nordeaa niinkuin 250 000 muutakin suomalaista, joilla ei luultavasti ole hajuakaan mitä on tapahtumassa.)

  Tänää varmaan saa Nordeaa halvalla, huomenna ehkä halvemmalla. Nordea on jakanut reilusti osinkoa ja unohtanut investoida niitä rahoja, tämän täytyy päättyä hyvin?

  Itse on kallista yli p/e 50 fintech yhtiötä eikä taatusti yhtäkään Nordean osaketta ikinä, toistaiseksi ollut loistava ajatus.

  mehtäukko

  Jos ei osaa enklattia…  jotain kryptovaluutasta ja bitcoinneista on asiantynkää. Mehtäukko ei ummarra eikä aio moisiin bitcoin-sahajauhoihin sotkeentua.. 🙂

  Puuki

  Entäs mitä sitten tehdään jos ja kun kryptovaluutatkin sakkaa (ja onhan  sitä jo tehneetkin)?   Jossain maassa (en muista missä) niiden louhinta keskeytettiin koska sähköä ei riittänyt enää tavanomaisiin oikeisiin tarkoituksiin.

  Nordean laput kannatti myydä silloin , kun niiden arvo oli vielä yli 10 .

  Tolopainen

  Osakkeilla tili tehdään ostettaessa halvalla. Matalia korkoja riittää niin pitkälle kuin silmä siintää. Euro on arvotonta paperia, miksi EKP nostaisi korkoja kun Euroopan taloudella ei ole mitään edellytyksiä ylikuumeta edes miinuskorko tilassa

  Kalle Kehveli

  Osakkeet pitää aina ostaa nouseville kursseille. Ei ikinä laskuun, lasku voi jatkua vuosikausia. Voitot hitaasti ja tappiot nopeasti.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ammatti Raivooja kai koetti kertoa, että perinteinen pankkitoiminta on suurissa vaikeuksissa. Asiakkaat on pakotettu nettiin, pois konttoreista. Maksaminen hoituu kaupan kortilla tai kännykällä. Kryptoihin ei kannata sotkeentua, ne muistuttavat liikaa pyramidihuijausta. Kannattaa suosia sellaista toimialaa jolla tuntuisi olevan tulevaisuutta. Sellun hinta näyttää heilahtelevan rajusti, joten ihan satavarma ei ole sekään. Jos sietää riskiä, niin voi ostaa pieniä yrityksiä joilla on jokin järkevän kuuloinen tuote.

  Hyväkään tuote ei aina auta, esimerkiksi yksi rannekellon tekijä meni juuri konkurssiin, kun kellon ohjelmisto ei ollut tarpeeksi älykäs.

  Oma ikä pitää myös huomioida: mitä vanhempi sijoittaja, sitä konservatiivisempi ja alemman riskin sijoituspolitiikka kannattaa olla.

Esillä 10 vastausta, 251 - 260 (kaikkiaan 527)