Keskustelut Luonto Kemin sellutehdas

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 73)
 • Kemin sellutehdas

  Lapin ELY-keskus antoi tehtaasta lausunnon. Lausunnon perusteella, pilkkimiehet ja -naiset voivat kaataa hankkeen. Ely-keskukselta linjakas ratkaisu. Kiitos virkamiehille.

 • Metät kunnossa!

  Kuten totesin tämän kansakunnan olemassaolon kannalta MF Kemin hanke on etten sanoisi erittäin tärkeä. Suomessa sudet ammutaan, norpat suojellaan ja Kemin hanke toteutetaan. Koronan johdosta virkamiehiä vähennetään 35 %. Kehitys kulkee oikeaan suuntaan!

  mehtäukko

  Suden metsästys ei taatusti lopu niin pitkään kun niitä rakkeja pihoilla pyörii.

  Metsänmies

  Sopisiko Virkamiehelle sellainen ehdotus, että me kaikki itä- ja pohjoissuomalaiset muutettaisiin Uudenmaan alueelle. Lahjoitetaan nämä erämaat vaikka Venäjälle? Vai kuinka tehdään?

  mehtäukko

  Kyllä helpompi on yhden ukon paeta Venäjälle…

  Puuki

  Se voi ollakin jo Venäjällä. Pietarin trollitehtaasta kirjoittelee ruplapalkalla. Tuon tyylistä tekstiä ne sieltä usein suoltaa muillakin palstoilla. Kirjoitusvirheiden perusteellakin on vähän ”hoono soomi” -kirjoittelija asialla.

  Visakallo Visakallo

  Virkamiehen edustama ajatuslinja ei tule kestämään tuomioistuimissa.  Jos virkamies ei toteuta valtionsa ja EU:n näkemyksiä, hänet vaihdetaan. Seuranta on käynnissä.

  Tolopainen

  Kemin sellutehtaalle tulee ympäristölupa, että heilahtaa. Pohjanlahden rannikko on vanhaa teollisuusaluetta. Vielä 70-luvulla kaikki tehtaiden prosessivedet menivät puhdistamattomina mereen, näkyykö se vielä vesissä. Ei niin mitenkään. Pohjasedimenteistä löytyy vielä kaikki myrkyt arseenista elohopeaan. Silakassa dioksiinit on vielä korkealla, mutta nehän meneekin pääasiassa minkkien ruuaksi. Oliko suositus, että Itämeren silakkaa saisi syödä korkeintaan kerran viikossa, pitäisi tarkistaa, mutta kun en silakkaa syö jääköön muistin varaan.

  anttik anttik

  Virkamies tuntuu olevan vihreiden lobbari. Suohon koko puolue!

  Scientist Scientist

  Olin itse aikanai jonkun aikaa ympäristökeskuksessakin töissä, kyllä siellä tälläkin tavoin ajattelevia löytyy. Onneksi ei sentään enemmistö.

  Virkamiehen pitäisi olla neutraali, eikä ideologinen soturi. Jos Kemin uusi tehdas ei mene läpi, niin on mahdollista täydentää ja korjata vanhaa. Tietääkseni muuten Kemissä on tällä hetkellä kaksi sellutehdasta. Veitsiluoto ja Metsä Fibre, vai muistanko väärin.

  anttik anttik

  Kyllä siellä enso ja mehtäliitto touhuaa. Tarvittais ehdottomasti tuo tehtaan uudistus Kemiin. Sais nuo risukot kuskattua tehtaalle.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 73)