Keskustelut Metsänhoito Maalaisliittolaisten metsäpolitiikka

Tämä aihe sisältää 876 vastausta, 50 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi rööri roope 1 kuukausi sitten.

Esillä 10 vastausta, 681 - 690 (kaikkiaan 876)
 • Metsänmies

  Myös Sipilä sanoi, että suorituskyky ratkaisee määrän. Olivat Rinteen kanssa samaa mieltä. Onko Sipiläkin Tolopaisen mielestä siirtymässä vihervasemmistoon?

  Kalle Kehveli

  Tiedätkä muuten että F35 hävittäjistä on tutkijoiden arvioiden mukaan 43% jatkuvasti korjattavana, lentokelvottomana. Ei suomelle sellaiset kelpaa. Ruotsin maasta hävittäjät pitää tulla. Naapurin pojat yllättävän näppäriä sotakalujen kehittelyssä.

  Tolopainen

  Lähes kaikki puolueet kannattavat 64 hävittäjän hankkimista myös keskusta, eikös ne tuosta ole jo sopineetkin. Taidatte kehitellä omia teorioita.Vähentämistä ovat kannattaneet Sdp, vasl, persut ja vihreät.

  Kalle Kehveli

  64 hävittäjää riittää, mutta ruotsista. Muuten tarvittaisiin 100 hävittäjää.

  mettämiäs

  ”Kun 110 000 ihmistä palkataan pariksi tunniksi / kk töihin ja totisella naamalla väitetään heidät työllistetyn, voi jokainen vähänkään järkeä omaava kuvitella tulleensa huijatuksi.”

  Taas kerran täyttä humpuukia Jätkältä; ei perustu mihinkään faktoihin, vaan Trumppimaiseen höpöhöpöön. On se ihme, että jotkut kehtaa; eikö Jätkä olekaan lukenut talousviisaiden ”kolumneja” -> viittaus Jätkän aikaisempiin kommentteihin…

  Visakallo Visakallo

  Jesse klo 20.04: ”Meilläkin yksi kaveri kävi mielellään ja sai palkkaakin talosta tuntien mukaan. Viimeksi ihan viimeviikon lopun ja tämän viikon alun taas Ulvilan pisteellä. Hän on tykännyt kovasti ja siirtää jopa eläkkeelle jääntiä että saa jatkaa kotvan vielä tällä tapaa.”

  Jesse klo 20.17: ”Ja sitten ihmetellään kun nuoret syrjäytyy työelämästä. Eikös meidän kuuluisi opastaa ja kertoa miten töitä kuuluu tehdä eikä automaattina ihailla vain sitä vanhaa ja varmaa.”

  Joskus on hieman vaikea pysyä noiden Jessen mielenliikkeiden perässä. Ilmeisesti asiaan vaikuttaa Jessen tapauksessa se, kuka tekee, eikä se, mitä tekee.

  Metsänmies

  Tolopainen ei taida hallita kuullun ymmärtämistä? Eilen ja tänään uusitussa vaalitentissä Myös Sipilä sanoi, että laatu ratkaisee määrän. Siis myös Sipilä sanoi, laatu  ratkaisee määrän. Kannattaa katsoa vielä kerran, siellä myös Sipilä sanoo. että ei määrä ratkaise vaan laatu ja oli siinä oikeassa……Kalle Kehveli valitsisi Ruotsin hävittäjät .Ei huono, Saab on laskenut, että Grippenit maksaisivat Suomelle 30 vuodessa noin 10 miljardia, kun suomalaisten laskelmien mukaan hornet- 35 maksaisivat samassa ajassa reilut 30 miljardia. No , onhan grippenin suorituskyky huonompi, mutta hinta alhainen, joten otetaan grippeneitä tuplamäärä. Ei niin suuri ero, ettikö tässä tapauksessa määrä voittaisi laadun ja tulisi vieläkin säästöä. Tolopainenkin olisi tyytyväinen.

  Jean S

  Eläkkeeltä on turvallista tulla töihin pienemmällekin keikalle, koska toimeentulo on eläkkeen myötä varmempi, työkkärin kanssa joutuu aina vääntämään kättä ja ilmoittelemaan tuloja. Odottelen, että tulorekisteri alkaa toimia. Sen takia eläkeläiset tulevat helpommalla keikkaamaan kuin työttömät.

  Jätkä

  Minusta on törkeää käydä töissä, vaikka eläke juoksee täysimääräisenä, kun työlle löytyisi nuori – pätevä henkilö.

  Noille eläkkeensä superkertymää tavoitteleville toivon pikaista kuolemaa niin, että he eivät saisi nauttia oikeasta eläkkeellä olostaan kuukautta enempää. Ahneelle EDIT loppu. Sitten, kun ei enää löydy tekijää, niin eläkepappa voisi tulla suorittamaan työn, mutta vain palkalla, joka vastaa työtehoa ja -taitoa.

  Kalle Kehveli

  Jätkän kanssa samaa mieltä!!!

Esillä 10 vastausta, 681 - 690 (kaikkiaan 876)