Keskustelut Metsänhoito Maalaisliittolaisten metsäpolitiikka

Esillä 10 vastausta, 891 - 900 (kaikkiaan 969)
 • reservuaari-indeksi

  Oi, oikein kirjakin! Onkohan sen joku lukenut, jos sellainen on muka tehty. Tarvitaankohan talikon heiluttamiseen edes välttämättä lukutaitoa. Olisko sittenkin kyseessä Apollonkadulla kirjoitettu hätähuuto-tiedote. Puolustus Suomen surkeimmalle pm:lle, ansioihin tärvääntyy paperia puolikas A4.

  Metät kunnossa!

  Kuule lavuaari. Sipilä oli paras pm pitkään aikaan. Toisaalta, Kulmunin valinta ei aiheuta kyllä minkäänlaisia intohimoja sillä kepu ei ole koskaan saanut vaaleissa ääntäni – eikä saa.

  Visakallo Visakallo

  Kertulla on jonkinlainen alemmuuskompleksi, koska hänellä on pakottava tarve kirjoituksissaan halveerata yhtä suomalaista kansosaa. Tietämättömyyden sävyttämällä asenteellisuudella varustettu mieli ei huomaa sitäkään, että talikon käytöstä luovuttiin viimeistään 80-luvulla. Palstanpitäjätkin voisivat myös olla hieman tarkempia yhteen kansanosaan kohdistuvan paikkansapitämättömän halventavan kirjoittelun suhteen.

  reservuaari-indeksi

  No joo, peruutan sen verran että saihan sippilä Suomi-uutisen maailmalle. Korruptiolistoilla pudottiin monta sijaa kun pm päätti tykittää vapaan maan, vapaan lehdistön, vapaalle toimittajalle, muutama kymmentä viestintää ohjeistavaa mailia. Ansio sinänsä lestadiolaiselta.

  Vihervasemistolainen hallituksemme siirtyi Kylmúniin mukana monta piirua vasemmalle. No, yhteiskunnan elättejähän (=vas) ne maalaisliiton äänestäjät on hyvin pitkälti. Siinä mielessä linjakasta.

  ♥ Kerttu (aikuinen mies)
  turvekauppias Kuusamosta

  Rane

  No Kerttulihan on aikuinen mies joka esiintyy täällä naisena.Löytyy varmasti muitakin kuin alemmuuskompleksi.

  Rane

  Onneksi meidän Kerttuli on aikuinen nainen.Tähän tyyliin.

  mehtäukko

  Linjakasta on sekin ”ettei nimi miestä pahenna jos mies nimeään”. Mutta kun kirjoitustyylistä päätellen mädättäminen henkilöllä tapahtuu peräti naisen nimellä, olisi korrektia muuttaa se vaikka Lerpuksi…?

  Visakallo Visakallo

  Fyysisesti aikuinen Kerttu-mies käyttää niin tiukkoja pikkuhousuja, että nestevirtaus on muuttanut suunnan alhaalta ylöspäin.

  reservuaari-indeksi

  Ihan miten vaan, mutta juurikin minunkaltaiseni veronmaksajat kustantaa ne teidän puuhasteluharrasteet. Että suuta vähän soukemmalle, ettei tartte montun reunalla vapauttaa tehtävistä sitä ruokkivaa kättä purevaa, hullua koiraa. Armon takia.

  ♥♥♥ Kerttu

  jees h-valta

  Onnittelen vilpittömästi Katri Kulmunia hienosta saavutuksesta. Kyllähän tuo oli hyvä siirto kepulaisilta laittaa hallituksen rivit naisvoimin ruotuun. Eihän tuo kanki olisi mihkään pystyny, niin tosiaan, olisi pystyssä pysynyt, joku muu muttei kepu ja hallitus. Nyt voi hallitus kotvan kulkea jos ei mitään vihersooloa ala tyrkätä. Vasemmistolaisuus ei tälle maalle välillä pahaksi ole.

Esillä 10 vastausta, 891 - 900 (kaikkiaan 969)