Keskustelut Metsänhoito Maalaisliittolaisten metsäpolitiikka

Esillä 10 vastausta, 941 - 950 (kaikkiaan 969)
 • Tolopainen

  Kyllä sinne Harjavallan seudullekin pitäisi saada hiukan parempaa geniperimää. Eipä se porukka, joka niilta kulmilta oli yhteisissä palavereissa voinut olla herättämättä huomiota mölinällään.

  Jätkä

  Rane voikin sitten laittaa tuskanhuutojensa välillä tietoa, että onko lieskat tulisessa järvessä varmasti liian suuret.

  Siellähän pirulliset perilliset kuitenkin raamatun peloitteiden mukaan kuitenkin itkevät ja hampaitaan kiristelevät.

  Kalle Kehveli

  Harjavallassa on arseenimyrkytys kaikilla, kun nikkeli-ja kuparimalmi on täynnä sitä. Kielteisiä terveysvaikutuksia lukuisia, mm. psyykkinen vaikutus on persujen äänestäminen. Kyllä ulkopuolista geeniperimää todellakin tarvittaisiin.

  jees h-valta

  Kun yli kaksiymmentä prosenttia suomalaisia äänestää persuja on sitten aika laajaa tämä ”myrkytys”. On niitä H-vallassakin jo enemmän kuin vasemmistolaisia mutta eihän täällä sitä koskaan tunnusteta. Vanha vasemmistovamma on parantumaan päin joten sinällään hyvää tuulta teollisuuskylässä.

  rööri roope

  Katselin eduskunnan kyselytuntia.Ihmettelen Lintilän ja Rinteen höpötystä , että pienituloisten ja keskituloisten verotus kevenee 200 milj eurolla.

  Miten pienituloiselta eläkelläiseltä ja työläiseltä verotus kevenee koska ansiotulosta joutuu maksamaan valtion tuloveroa kun ansiotulo on yli 30000/vuosi.

  Kunnallisvero ja muut välilliset verot ja maksut nousevat.

  Jokin ei ojalan laskuopin mukaan täsmää.

  Sossuilla on aate mikä on minun on vain minun,mikä on sinun on myös  minun.

   

  Tolopainen

  Hallitus tietää, että verotus kevenee vaikka kolmannes kunnista nostaa veroprosenttiaan. Milloin toimittajat alkavat kiinnittää huomiota Rinteen päättömiin puheisiin. Vai onko hänen esiintymisensä niin heikkoa, että sitä ei arvostele kuin vasemistoliiton Merja Kyllönen. Eu komissiokin oikoi Rinteen puheita brexit aikataulusta. Miten tätä sekoilua  jaksaa katsoa neljä vuotta.

  Metsuri motokuski

  Milläpä ne rinteen vaalilupaukset maksetaan kuin veroja korottamalla. Ei kai kukaan luule että rahat uudistuksiin löytyisi jostain muualta kuin kansalaisten pussista. Ihmettelen aina niitä äänestäjiä jotka luulevat että jostain putoaa se raha josta uudistukset maksetaan. Kyllä se vain niin on että rahat löytyy uudelleen kohdentamalla tai sitten veroja korottamalla.

  Metsuri motokuski

  Tupla

  Kalle Kehveli

  Täällä kepulaiset idiootit luulevat tietävänsä verotuksesta jotain. Pienituloiset eläkeläiset eivät maksa veroja lainkaan ja tämä porukka nyt lisääntyy, hyvä näin. Pääomaveron voisi nostaa 50%:tiin, minulla on ainakin varaa! Teistä muista persaukisista en tiedä.

  Tolopainen

  Kato kehveliä, suurin osa veroista on nykyisin jo välillisiä veroja, joten eipä nämä pienituloiset luuserit voi niiltä välttyä. Karenssia joudutaan lisäämään, kun yleiseen rahanjakoon ei ole varaa, vasemisto on taas edistämässä eriarvoisuutta, kuten demarit ovat aina tehneet. Ne jotka eivät maksa heidän liitoilleen eivät pääse yhteiskunnan tukiverkkoon, vaan pidetään ulkokehällä. Sellainen on demari, että se ottaa kaikkein köyhimmiltä. Meillä tuskin koskaan on harrastettu niin heikkoa talouspolitiikkaa kun hallitus nyt tekee, kaikki asiantuntijat on syrjäytetty ja käynnistetty hallituspuolueiden rahanjako omilleen.  Kaikki mahdolliset eduskuntapudokkaat  on kerätty erityisavustajiksi, joiden suussa vain voi sulaa. Avustajien  määrä ei tietenkään tarkoita sitä, että tekisivät jotakin hyödyllistä ja että se näkyisi muualla kuin hallituksen palkkakuluissa.

Esillä 10 vastausta, 941 - 950 (kaikkiaan 969)