Keskustelut Metsänhoito Maalaisliittolaisten metsäpolitiikka

Esillä 9 vastausta, 961 - 969 (kaikkiaan 969)
 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Eduskuntapudokas – mikä se on? Meillä kun on suhteellinen vaalitapa, käy monessa tapauksessa niin, että eduskuntaan eivät pääsekään 200 eniten ääniä saanutta.

  sitolkka

  Olen tullut siihen päätelmään, että demokraattisin tapa olisi valita arvalla kansanedustajat kaikista halukkaista. Tämä edustaisi Suomen kansaa parhaiten.

  puunhalaaja

  Sitolkka, kyllä kaikkein parhaiten edustaisi se, jos arvottaisiin vaan 200 tyyppiä koko täysi-ikäisestä väestöstä. Jos arvotaan vain ehdokkaiksi suostuneista, suosii tämä malli ulospäinsuuntautuneita pyrkyreitä, introvertit humanistit ei kehtaa asettua ehdolle.

  sitolkka

  Niin kyllä, mutta kun ketään ei voi pakottaa edes kansanedustajaksi.

  Remie

  Kyllä arpapeli olisi arpapeliä, meillä puhutaan 100 kieltä , tulkinnan varaa jäisi melkoisesti. Korkeinaan 2 edustajjaa puhuisi samaa kieltä.Toisaalta kun ei saada mitään päätöksiä aikaiseksi niin ei tule virheitäkään. Näin olisikin pitänyt olla viimeiset 30 vuotta. Kannatetaan.

  Tolopainen

  Ideologiaan perustuva hallituspolitiikka on taas otettu käyttöön, eli juustohöylän viipale kaikkiin hyviin kohteisiin. Se on sitä kunnian palautusta, jos opetusministeriön menot ovat olleet 10mrd€ vuodessa ja siihen lisätään 300milj€, se on kuulemma linjanmuutos.  Opiskelupaikkoja puuttuu suomalaisilta, mutta EU:n ulkopuolelta on kuitenkin tuhansia opiskelemassa Suomessa. Nykyisin heitä jopa kannattaa ottaa paremmin kuin suomalaisia kun maksavat lukukausimaksuja nimellisen  summan.

  Kalle Kehveli

  Suomi elää viennistä. Näiden ulkolaisten opiskelijoiden kanssa muodostuu maailmalle verkostoja, joista on myöhemmin suurta apua kaupanteossa. Fiksua politiikkaa.

  Tolopainen

  Niin varmaankin, kun monet ulkomaalaiset ei täällä mitään edes opiskele. Kiinalaiset käyvät istumassa tunneilla tai nukkumassa eivät osaa kieltä ja ovat täällä muuten vaan viettämässä lomaa. Suomalaisella tutkinnolla ei siellä mitään tekisikään. Kun valtio tarjoaa ilmaisen ylöspidon, matkailu avartaa.

  Visakallo Visakallo

  Yritetäämpä herättää Revaa kuolleista:

  Joskus kepulaiseksikin mollattua kemeratukea maksetaan  50-60 miljoonaa euroa vuodessa.

  Oikeiston ja vasemmiston yhteisen lempilapsen, eli asumistuen menot ovat taasen jo kolmatta miljardia euroa, eli 40-kertaiset.

  Jokainen voi osaltaan hieman miettiä, kuinka suuri osuus esim. Kojamon tuloksesta syntyy pelkästään asumistuen ansiosta. Asumistuki ei tule poistumaan, koska siitä hyötyy kaikkein eniten vuokra-asuntojen rakentajat ja omistajat, – jopa minäkin, ja vieläpä moninkerroin enemmän kuin kemerasta!

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/06425212-4898-4e7b-94f3-3a3e9f0ac48c

Esillä 9 vastausta, 961 - 969 (kaikkiaan 969)