Keskustelut Puukauppa Korona levinnyt sahalle.

Esillä 10 vastausta, 131 - 140 (kaikkiaan 156)
 • Korona levinnyt sahalle.

  Merkitty: 

  Ei hyvältä näytä.

  – Tilanne on analyysivaiheessa. Osa tuotannosta on keskeytetty toistaiseksi tänä aamuna. Tilanne voi olla erittäin paha Suomen yksikölle ja Lieksalle, toteaa Kohonen.
  Lieksan Binderholzin saha on tiettävästi Suomen ensimmäinen tuotantolaitos, jonka toiminta keskeytetään koronan takia.
  – Tilauskirjat ovat täynnä, mutta terveys edellä mennään. Jokainen päivä maksaa paljon. Toivon, että tilanne ei pitkity, sillä meillä on ollut vakavia ongelmia työvoiman saamisessa.
  yle.fi

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Et tainnut jeesi lukea sitä Iltalehden juttua. Tehohoidossa joudutaan nyt valitsemaan, ketä hoidetaan ja ketä jätetään hoitamatta. Entäs sairaanhoitajat ja lääkärit, joilla ei ole ollut normaalia elämää puoleentoista vuoteen? Ei ole mitään reserviä josta otetaan uusia sairaanhoitajia. Pitäisihän sinun tämä tietää.

  Luultavasti olet oikeassa jeesi, kovemmat rajoitukset joudutaan ehkä palauttamaan. Jos ihmiset olisivat rokottautuneet kattavammin, ei oltaisi nyt tässä tilanteessa. Niin kauan kuin on rokottamattomia tai tautia sairastamattomia, tulee myös sairaalaan potilaita.

  Jätkä

  Rokotetutkin levittävät tautia, mutta oliko tuo tieto Jeessille uusi? Kaikki tieto näyttää hänelle olevan aivan ennenkuulumatonta.

  Virukset siis tarttuvat rokotettuihinkin, mutta he joko eivät sairastu, taikka sairastuvat vain lievästi.

  Rokottamattomat saavat viruksen ennemmin tai myöhemmin niin, että tauti tarttuu, ja silloin vakava sairastuminen on paljon varmempaa kuin rokotetuilla.

  Katsoisin, että rokotuksista kieltäytyjillä ei ole oikeutta sairaalapikkaan, koska tauti on itse hankittu, vaikka suojaavaa rokotusta on tarjottu niin, että varmasti sen olisi voinut ottaa.

  Kieltäytyminen vedoten terveydelliseen esteeseen, on tekosyy ja oman aivohäiriön tulos.

  Jeessikin perusteli Rasvapalloillaan kieltäytymistään, mutta tuollaisen rasvapallon kohtalo olisi joko kuolla, taikka kuolla! Laumasuojaan vetoaminen osoittaitui jo vuosi sitten hutilyönniksi.

  Satoja – tai tuhansia ihmiselämiä on tuhottu esim pohjanmaalla rokotuskielteisyydellä esim tuhkarokon ym -rokkojen ja polioiden kohdalla. Iäksi terveytensä menettäneitä työkyvyttömiä, avun tarpeessa eläviä on aivan liikaa – ja suurin syy heidän kohdallaan on vanhempiensa päätös olla rokottamatta lapsiaan.

  Visakallo Visakallo

  Kansainvälisen oikeuden ja ihmisoikeuksien professori Martin Schein:

  ”Päättäjät päästivät irti vastuuttoman vapauden huuman. Samaan aikaan tietoon perustuvan päätöksenteon edellytykset ajettiin alas.”

  -Puhuiko Schein koronasta, vaiko suomalaisesta metsänhoidosta?

  Tolopainen

  Tiedä noiden kommareiden jutuista, mitä tarkoittavat.

  jees h-valta

  Jätkän on turha saivarrella. Itse olet terveytesi tuhonnut ja käsitän että sinulla rokotus oli elämän ehto. Terveelle kansalaiselle rokotus ei ole välttämättömyys yhtään enempää koronaan kuin influenssaankaan. Minun terveysasiani keskusteltiin rokotevalinnassa joten se sinun analyysisi kelpoisuudesta. Sinne sairaalahoitoon menee nyt jo kakkosrokotettua porukkaa koska se vain teholtaan laimenee nopeammin kuin on annettu ymmärtää. Olemme menossa jatkuvaan kierteeseen eli rokote puolen vuoden välein jos emme sulje yhteiskuntaa muutamaksi kuukaudeksi että tarttuvuus saadaan vähille. Kallista on jokatapauksessa yhteiskunnalle tehtiin niin tai näin. Tämä sairaala-asia on pieni ongelma tuon tulevan rahakriisin rinnalla. Sieltä sentään saa jokainen lähteä jos tuntee ettei jaksa. Suomi on vapaa maa. Menkööt muihin töihin.

  Jätkä

  Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että Liikunnan, Teatterin, Rokkijuhlien, Ylettömän Matkailun ja Kapakkakierrosten / Karaoken takia Korona -Pandemia äityy niin pahaksi, että ihmisiä kuolee turhaan tuohon tautiin, joka tämän loppuvuoden vain pahenee niin, että Suomi putoaa selviytymislistassa mutasarjaan!

  Koronapassi olisi hyvä, mutta tulee auttamatta myöhässä !!!!!

  Kiitos pandemian kiihtymisestä kuuluu osittain elinkeinoelämän itkijä-Hemmoille, Persu- ja putkirunkkari pölvästeille, Matkailu-yrittäjille, Mamu-suojelijoille jne, jotka ovat valittamisellaan saaneet hallituksen hyvän politiikan ratkeamaan syntyneeseen kaaokseen.

  Selviytyminen onnistuisi vain iskemällä ”Suomi kiinni”- kyltit kaikkiin tapahtumiin, kaikkein tiukimmat rajoitukset päälle ja täydellinen ulkonaliikkumiskielto ainakin isommissa kaupungeissa.

  jees h-valta

  Sanna Marinin hallitus jää historiaan suomen konkurssiin ajamisessa. Toki en tiedä voiko valtio mennä siihen mutta ainakin maksukyvyttömyys vienee EU:n holhoukseen maamme. Siitähän Ursula kävi jo hykertelemässä.

  Visakallo Visakallo

  Jos kerran EU-maiden veloista tulee yhteisiä, niin eikös  tällaisen köyhän ja vähäväkisen maan kannata silloin ollakin veloissaan? Tällä menolla voi eurolle käydä kuin aikoinaan Neuvostoajan ruplalle. Kun romahdus tuli, ruplavelat sulivat käsiin. Rahan pako kryptovaluuttoihin ennakoi nyt tätä kehitystä.

  arto arto

  Sanna Marinin hallitus jää historiaan suomen konkurssiin ajamisessa.  Eipä kenenkään muun hallituksen aikaan ole suomessa ollut työvoimapula.

  Jätkä

  On vertailtu Pandemiaa sotatilaan – ja sehän on melko sattuva vertaus. Ainakin Suomi käy taistelua- tai on ainakin käynyt taistelua Koronaa vastaan.

  Tässäkin taistelussa on – samoin kuin oli Talvi-ja Jatkosodissa – rintamakarkureita ja aseistakieltytyjiä. Käpykaartilaisiksi mainittiin nuo mainiot veikot perunakellareissa ja metsäkorsuissa. Tekivät sieltä rosvoretkiäkin.

  Nyt Koronasodassa nämä käpykaartilaiset tekevät sabotaasin kaltaista myyräntyötä ilmeisesti Venäjän Trollitehtaiden kiihoittamina. Voisi rinnastaa maailmansodan aikaiseen partisaanitoimintaan.

  Siihen aikaan osattiin antaa näille Partisaaneille ja käpykaartilaisille kunnolliset ojennusliikkeet, nykyään se ei VIELÄ ole mahdollista, mutta jos se tästä äityy, niin varmaan heiltä alkaa päitä putoilemaan.

  Koronapassin vastustaminenkin on yksi idioottimainen liike.

  Talipallot jonkun verisuonissa ei ole riittävä selitys, taitaa niitä olla myös suolet täynnänsäkin.

Esillä 10 vastausta, 131 - 140 (kaikkiaan 156)