Keskustelut Puukauppa Korona levinnyt sahalle.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 156)
 • Korona levinnyt sahalle.

  Merkitty: 

  Ei hyvältä näytä.

  – Tilanne on analyysivaiheessa. Osa tuotannosta on keskeytetty toistaiseksi tänä aamuna. Tilanne voi olla erittäin paha Suomen yksikölle ja Lieksalle, toteaa Kohonen.
  Lieksan Binderholzin saha on tiettävästi Suomen ensimmäinen tuotantolaitos, jonka toiminta keskeytetään koronan takia.
  – Tilauskirjat ovat täynnä, mutta terveys edellä mennään. Jokainen päivä maksaa paljon. Toivon, että tilanne ei pitkity, sillä meillä on ollut vakavia ongelmia työvoiman saamisessa.
  yle.fi

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Juuri niin, ei ole todellinen Koronan kuolleisuusprosentti, koska todellista tartuntojen määrää ei tiedetä kuin harvoista rajatun alueen tutkimuksista joissa on testattu kaikki. Todellinen kuolleisuus lienee korkeintaan kymmenesosa tuosta suhdeluvusta. Tautia osataan nyt hoitaa paremmin joten kuilleisuuden pitäisi olla laskussa – ainakin niissä kehittyneissä maissa joissa terveydenhuolto toimii.

  Tolopainen

  Jos laitetaan hinta kohdalleen ei tarvitse kysellä. Kun joka vuosi ohjelmassa on hintojen lasku, saahan sitä kysellä. Erityisesti ihmetyttää, että kääntyvät Visakallon puoleen, koska hänellä on tunnetusti Suomen kalleimmat leimikot.

  Apli

  Kunnon päätehakkuu kuusikoista on aina niukkuutta ja niille löytyy aina ostaja, totesi erään suuren sahan metsäpäällikkö jo kauan sitten ja homma jatkunee hamaan tappiin saakka…

  Visakallo Visakallo

  Mitähän se Tolopainen on taas ottanut? Ei minulla varmastikaan ole Suomen kalleimmat leimikot, mutta on ympärivuotiseen korjuuseen soveltuvat maapohjat, hyvä tieverkosto ja hyvin hoidetut metsät, enkä ilmeisti ole puunostajien keskuudessa kovinkaan vittumaisen miehen maineessa.

  Haba Haba

  Mutta meidän muiden palstalaisten mielestä jopa Belaruksen lantakärrykin osaa olla joskus hiljaa…

  mehtäukko

  Haba puhukoon omasta (” meidän palstalaisten ”) puolestaan, oli talikoitavia tunkioita kuinka paljon tahansa.

  Kumikettu

  Täältä palstalta puuttuu liki viisi miljoonaa ihmistä, jotka ovat hiljaa täällä palstalla. Eikö se riitä?

  Visakallo Visakallo

  EDIT

  jees h-valta

  Olen aivan samaa mieltä Visakallon sanoin. Jos elämä on kaljatölkin kera roikkua palstalla keksimässä härnäävää kommenttia vaikka mistään ei mitään tiedäkkään.

  urbo urbo

  Jessekin käyny kaatamassa ja keräämässä yön poltinpuut kun linjoille joutaa

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 156)