Keskustelut Puukauppa Korona levinnyt sahalle.

Esillä 10 vastausta, 141 - 150 (kaikkiaan 156)
 • Korona levinnyt sahalle.

  Merkitty: 

  Ei hyvältä näytä.

  – Tilanne on analyysivaiheessa. Osa tuotannosta on keskeytetty toistaiseksi tänä aamuna. Tilanne voi olla erittäin paha Suomen yksikölle ja Lieksalle, toteaa Kohonen.
  Lieksan Binderholzin saha on tiettävästi Suomen ensimmäinen tuotantolaitos, jonka toiminta keskeytetään koronan takia.
  – Tilauskirjat ovat täynnä, mutta terveys edellä mennään. Jokainen päivä maksaa paljon. Toivon, että tilanne ei pitkity, sillä meillä on ollut vakavia ongelmia työvoiman saamisessa.
  yle.fi

 • jees h-valta

  Kun on ikänsä varman mettäkorsussa elänyt ei sitä sivistystä liiemmin ole tarttunut. Se ilmenee edeltävästä kommentista vallan mainiosti. Vertaaminen sotatilaan on kuvottavaa ja eipä tämä viimeaikojen uusi rokotusintokaan anna aihetta moittia. Monella on vain kyse oikeasta ajoituksesta jolla pidetään hyvä suojautuminen pandemiaa vastaan. Passia harvempi ajattelee. Eihän tavistyöläinen kapakassa joka ilta luuhaa. Hyvä jos kerran pari vuodessakaan.

  Teufelin Zumi

  Joku jo taisi jossain aiemmin todetakin:” Luonto on merkannut ääliöt jenkki pakulla ja lippahatulla.”

  jees h-valta

  Samaistat siis itsesi tämän lausujaan Zumi? Olet kyllä ala-arvoisinta jota olen näillä palstoilla kohdannut. Mitään ei ole irronnut minkä sortin korsukapitalisti lienetkään mutta aivan täys nollaa. Luonnon tuntemus on aivan muualla ja muissa palstalaisissa esiintyvää korkeakulttuuria, sinusta ei ole sen puolesta puhujaksi-kaan.

  Jätkä

  ”Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa”!

  jees h-valta

  Ensinkin, en aja jenkkipakulla ja harvemmin on edes lippalakki päässä. Nyt alkaa olla aika jolloin maastoon laitetaan Metsäliiton talvilippis. Sekin nimenomaan senaikainen koska Metsä-Groupilta ei vielä ole sellaista näkynyt.

  Puuki

  Tuosta tulikin mieleen, että kaupan lisukkeet on yleensä olleet vähenemään päin siitä mitä olivat joskus vuosia sitten.  Mutta poikeuksiakin on; pitää antaa tunnustusta MG:lle jolta löytyi yllättäen melko hyvä ”sponsorilaatikko” (ei ylittänyt verokynnystä) erään kerran kaupantekijäisiksi.   Rahallisesti ei ole iso juttu mutta jotain merkitystä niillä ”lippalakeilla” ym:lla  on aina.   Parempi tietysti jos arvostus näkyisi puun hinnassa mutta sitä saatanee odotella vielä pitkään.

  Nyt voisi yhtiöt kunnostautua ja valmistaa isoja eriä ffp 2 hengityssuojaimia yhtiön logolla joita jaettaisiin sitten tarvitsijoille,  mo:lle ja miksei muillekin.  Corona-aika ei nimittäin mene ohi ihan pian , tuskin koskaan.

  Jätkä

  Jenkki-henkilöautokos Jeessillä on? Mielestäni avolavat ovat pakuja, vaikka niihin olisi laitettu lavakuomu. Seisooko Letukka säilytyksessä pihakuusen juurella, jos et sillä ajele?

  metsänkasvattaja

  kyllä  näyttää  siltä että   rokotus  pitää  ottaa  parikertaa  joka  vuosi .miksi  muuten tarvitaan  kolmas  jos  kerran  ne  ovat  niin  tehokkaita jo  kahdellakin  kerralla ?

  jees h-valta

  Ajan kuorma-autolla jos se Jätkää niin mahottomasti alkoi kiinnostaa. Viiden hengen vetoinen kuorma-auto ja täydellä lavakoolla. Mahtuu vaikka pari mönkijää peräkanaa.

  Perassic Park Perassic Park

  On aika hämmentävää että rokotekattavuus jää alle 80% väestössä.

  Maailmassa lienee piikitetty ihmisiä miljardimäärin ja voidaan olettaa komplikaatioiden tulleen esiin todella kattavasti. Käytännössä rokotuskomplikaatioiden omakohtainen riski on olematon, niin mitättömän vähän niitä on ilmennyt.

  Kun vertaa millaisen taudin voi saada / tartuttaa läheiseen, ei riski/tuotto -mielessä ole kerrassaan mitään järkeä olla ilmaista rokotusta ottamatta. Vaikka fakta on tuo, joka viides vastaantulija on rokottamaton! Ei voi kuin epäillä ettei edelliset ole paljon viitanneet koulussa….

  Nyt rokottamattomat täyttävät tehohoitopaikat ja ylikuormittavat sairaanhoitojärjestelmää. Ääliöiden vuoksi kuolee ihmisiä .

   

   

   

Esillä 10 vastausta, 141 - 150 (kaikkiaan 156)