Keskustelut Puukauppa Korona levinnyt sahalle.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 156)
 • Korona levinnyt sahalle.

  Merkitty: 

  Ei hyvältä näytä.

  – Tilanne on analyysivaiheessa. Osa tuotannosta on keskeytetty toistaiseksi tänä aamuna. Tilanne voi olla erittäin paha Suomen yksikölle ja Lieksalle, toteaa Kohonen.
  Lieksan Binderholzin saha on tiettävästi Suomen ensimmäinen tuotantolaitos, jonka toiminta keskeytetään koronan takia.
  – Tilauskirjat ovat täynnä, mutta terveys edellä mennään. Jokainen päivä maksaa paljon. Toivon, että tilanne ei pitkity, sillä meillä on ollut vakavia ongelmia työvoiman saamisessa.
  yle.fi

 • jees h-valta

  Uskon myös että jenkkien ajatustyhjiöön Trump sopii aivan hyvin. Aivan täys öykkäri mutta onko jenkeissä juuri muita äänestäjätkään? Meillähän tavallaan suomen hallitus lähti pelastamaan vanhuksia että nämä kituisivat muutaman vuoden kauemmin yhteiskunnan kulueränä. Kun tätä kakkua aletaan maksaa samalla maksaen euroopan luuserivaltioiden ongelmia niin johan meillä on sosialismi kyntensä näyttänyt. Olemme talodellisesti katastrofissa ja naapurimaa Ruotsi ottaa voiton jälleen kotiin.

  Ola_Pallonivel

  Kannattaa ihannoida Ruotsia juu. Siellä kuoleekin sitten porukkaa toisen ongelman seurauksena. Autotkin uusiutuu vauhdilla, kun eivät kestä lämpöä.

  Tolopainen

  Kyllä nyt näyttää, että puunkorjuu on tökännyt. Sahat eivät saa tukkia nykyisillä hinnoilla. Ainakaan MG ei hakkuita näytä teettävän. Ehkä pelätään koronan pysäyttävän sahat muuallakin.

  Kalle Kehveli

  Ruotsalaisia ei kannata ihannoija, siellä on slummeja ja ongelmia kuin ranskassa. Jessen autokin poltettaisiin ensimmäisenä.

  Kuitenkin teollisuuden tuotanto on virkistymässä, ja markkinat alkavat vetää. Toivon mukaan suomalaiset eivät jää perän pitäjiksi, jolloin muut vievät markkinat.

  Kalle Kehveli

  Faktaa koronasta:

  Tartunnan saaneista yli 70 vuotiaista on kuollut joka kolmas.

  Alle 70 vuotiaista vain joka kahdessadas.

  Mihin ryhmään kuulut?

  jees h-valta

  Tuskin noista ryhmistä kumpaankaan kuuluvat enää ilmoittautuvat. Kuollut ei paljon enää ilmoittele. Itse haluan olla ryhmässä jossa ei kuole koronaan.

  Tolopainen

  Mehän emme tiedä tuosta taudista juuri mitään, koska tiedot salataan. Kansalle kerrotaan pelkkiä satuja. Miksi kiinalaiset eristivät sairastuneet täysin, heillä oli paras tieto kehittämästään viruksesta.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kiinalaiset tosiaan naulasivat alkuvaiheessa talojen ovia kiinni; niin paljon tautia pelättiin. Trumpin arvio vakavuudesta meni pieleen, mutta kun omaa virhettä ei voi myöntää niin pitää syyttää Kiinaa ja WHO:ta.

  On mielenkiintoista että kuolevuus koronaan oli jo ensitiedoissa aika lailla samaa luokkaa kuin nyt tiedetään. Jo helmi-maaliskuussa, eli aivan alussa se oli vajaat nelisen prosenttia verrattuna tartunnan saaneiden määrään. Luku on edelleen Suomessa 3,7 prosenttia ja globaalisti 3,07 prosenttia. Ero johtunee Suomen väestön vanhemmasta ikärakenteesta.

  Vinkki: kausi-influenssarokote kannattaa nyt ottaa.

  http://covid19.who.int

  Panu Panu

  Tuo ei kuitenkaan ole oikea kuolleisuus%, koska läheskään kaikkia tartuntoja ei saada tietoon, nykyisin toki paljon enemmänkuin aluksi.

  Visakallo Visakallo

  Kyllä ainakin täälläpäin tukkipuuta ostetaan nyt täysillä. Minullelin on tullut viikon sisällä viideltä firmalta yhteydenotto, että tarvitsevat erityisesti tukkipuuta, kaikkein eniten kuusta.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 156)