Keskustelut Luonto Lintulauta

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 46)
 • Lintulauta

  Laitoin lintulaudan omenpuuhun johon näkee olohuoneen sohvalta. Meni vain 40 min kun ensimmäiset tiedustelijat tulivat tutkimaan tarjontaa. Ruoka on Bilteman sekoitus.

  Tähän mennessä havaitut lintulajit: varpunen, talitiainen, sinitiainen, keltasirkku, mustarastas, harakka, punatulkku.

 • Lenkopetäjä

  Peippo.mustarastas ja joutsen.eipä oo muita vielä näkyny

  Puuki

  Vihervarpunen, joutsenia ja käpylintu (oli pienikokoinen , olisiko ollut pikkukäpylintu).

  suorittava porras suorittava porras

  Järvellä tepastelee joutsenpariskunta ja kurkipari ja telkkäpariskunta lentelee sopivaa pönttöä etsimässä. Pikkulintujen ruokinta-automaatilla on jo hiljaista . Muutama sini-ja talitiainen vielä vierailee . Pikkuvarpusia ei ole näkynyt aikoihin.

  Jätkäpätkä

  Mustarastas pari, töyhtöhyyppiä, joutsenet, Kurki, peipposet ja monia tuntemattomia lintuja on jo tullut. Nyt alkaa olla viimehetket laitella pienten kolopesijöitten pöntöt kuntoon tai rakennella uudet, pöllöt jo ovat pesäpuuhissa.

  arto arto

  Joutsenia. Tänään näkyi järvellä pilkillä istuessa kurkia lennossa. Töyhtöhyyppiä. Pikku muuttolinnut puuttuu, Enteilee takatalvea, Ensiviikolle lunta luvattu, varmaan siksi.

  puunhalaaja

  79 lajia olen tunnistanut tänä vuonna, ja nythän niitä tulee nopealla vauhdilla lisää.

  Lenkopetäjä

  Eilen tuli töyhtöhyyppiä ja muutama hanhi näky ilmassa.

  jees h-valta

  Tuossa Kokemäen Järilän aukealla on jo pitempään viihtynyt joutsenia niin että nurmipelto on lähinnä valkoinen. Satoja yhdellä pellolla.

  Lenkopetäjä

  Nuita joutsenia pitäs jo pistää pataan jonnii verran.kaikki Sydänmaalammet täynnä eikä niissä yleensä sitte muita vesilintuja pesikkään.

  sitolkka

  Tuntuu, että joutsenet ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana olleet hieman vähenemään päin. 2000-luvun alussa näytti, että täyttävät jokaisen lampareen. Nyt kuitenkin lähiseudulla on tyhjillään lampia, joissa ennen pesi joutsenia. TB:n baarissa epäilivät taannoisen lintuflunssan rokottaneen kantaa.

   

   

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 46)