Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas!

Esillä 10 vastausta, 8,181 - 8,190 (kaikkiaan 8,202)
 • Me keskustelemme taas!

  Merkitty: 

  Tänä iltana kymmenen jälkeen palasimme taas keskustelupalstalle! Tuliko joku järkiinsä vai pitikö tilapäisesti palauttaa entinen versio, jonkun bugin korjaamisen ajaksi?

  Joka tapauksessa tervetullut muutos jos jää pysyväksi!

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 • jees h-valta

  Nämä entiset kuvittelivat jotain. Se pitkäaikainen yrittäjä piti Harjavallassa parikymmentä vuotta liikettä ja se kannatti, tottakait kun minä siellä tein sen eteen hommia. Sitten hän myi koko firmansa joka sisälsi sekä H-vallan että Ulvilan liikkeet. Kohta ei ole kumpaakaan. Uudet omistajat tuhosivat ne alle kahdessa vuodessa. Minä olen tavallaan savuavilta raunioilta ponkaisija jolla olisi taivas auki kunhan vain rohkeus riittäisi. Minullahan olis mahdis vaikka ottaa Ulvilakin hallintaan.

  Jätkä

  Tuo Ulvila kävi minunkin mielessäni. Mutta mistä löytyisi sinne pätevä vetäjä? Et sinä pysty molempia hoitamaan, taitaa kohta olla, että sinulle olisi toimitusjohtajan / asentajan rooli ja palkkahenkilöt tekisivät liikkeessä työt.

  Tolopainen

  Jätkä on jo huolissaan Jessen jaksamisesta, menossa hänen Ulvilan liikkeen vetäjäksi, kaksi vasuria lyö päänsä yhteen. Syntyy ilmeisesti kapitalisti. Vielä jos Visakallo lähtee rahoittajaksi, saattaa toiminta jatkua yhden tilikauden

  Visakallo Visakallo

  En lähde rahoittajaksi. Hoitakoon OP Jesselle sen puolen.

  Tolopainen

  No jos edes takuumieheksi, niin Op olisi myötämielisempi suuremmalle lainalle.

  Lasse

  Iso peukku Jeesen yrittäjyydelle. Meillä päin Lvi alan miehet hukku töihin, no paikkakuntani putkareista eninosa töissä pääkaupunkiseudulla, joku 400milj. urheilukenttä työllisti hetkenaikkaa hyvin.

  Visakallo Visakallo

  Tolopainen meinaa, että Jesse käyttäisi vanhaa viisautta hyväkseen, eli pieni laina on lainan ottajan ongelma, mutta iso laina onkin lainan antajan ongelma.

  Tolopainen

  Niin tämähän olisi tietenkin pelkkä muodollisuus, mutta osoittaisi, että on halua tukea kaverin yrittäjyyttä konkreettisesti. Eikä pelkästään peukuttamalla, niitä kyllä riittää.

  Rane
  Rane

  On fiksumpaa pelastaa maailma autoilemalla.

   

Esillä 10 vastausta, 8,181 - 8,190 (kaikkiaan 8,202)