Keskustelut Metsänomistus Melkoinen tarina

Esillä 7 vastausta, 231 - 237 (kaikkiaan 237)
 • Ola_Pallonivel

  Ei taida olla moni muukaan asia kunnossa. Juurikäävän torjunta jäi pois, kun oli aamulla pakkasta. Ruvetaan harventamaan täysin riukuuntunutta metsää, joka olisi kypsää aukoksi. Sitten vielä ketjuilla kuusikkoon, juuriston vauriot saa ainakin kaupan päälle ja ehkä tulevaisuudessa lahoa tukkia.

  mehtäukko

  ..”Ruvetaan harventamaan…” Kait Pallonivelellä on kauppa tehty ja jos kehityskelvoton ruikelimetsä vielä harvennetaan, jokinhan mättää..??

  Ola_Pallonivel

  Jokainen tehköön metsässään, mitä haluaa.

  Mutta jos on päättänyt tehdä itsestään sometähden, saa kai niitä toimia silloin arvostella?

  mehtäukko

  Jaa, että se olikin naapurin metsä josta moinen huolehtiminen?! En ymmärrä,- antaa jokaisen todellakin tehdä omillaan metsissään mitä haluaa, mutta jos niitä juttuja täällä esitellään, kuinka niihin pitäisi kommentoida,- Pallinivel?

  Jovain

  Puunmyyntirintamalla on nyt ollut hiljaista. Ensi vuoden puolella todennäköisesti kyllä. Ei ole tietoa noista isoista yhtiöistä miten suhtautuvat, mutta pienemmistä yhtiöistä ainakin sahoilta joustoja löytyy.

  jees h-valta

  Jovain yksinpuheluissaan on aina päättelemässä jotain. Mutta nytkään en edes tiedä mihin liittyvää. Jos on kyse puun tarpeesta on kait luonnollista että isot tarvitsevat paljon puuta ja pienet vähän. Ja siinä välillä on paljon yritteliäisyyttä. Tuo, mistä joustoista, ei taas hajuakaan.

  Jovain

  Jos Jeessille ei selvinnyt mistä on kysymys. Olisi sen voinut tarkistaa nimimerkin edellisestä kannanotosta. Sieltä olisi selvinnyt minkälaisista joustoista on kysymys.

Esillä 7 vastausta, 231 - 237 (kaikkiaan 237)