Keskustelut Metsänhoito Metsäkone

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 46)
 • Metsäkone

  Merkitty: 

  Ihan nyt vain mainitsen,jottei tapa yleistyisi.

  Olipa tuossa kesällä eräs harvesteri töissä yksin keskellä kirkasta pouta päivää,hyvin hiljainen kone,kiitos tuotekehityksen,mutta käyttäjä kovin häiritsevä,piti nimittäin peruutus piipparia päälllä se ei todellakaan ole mitään linnun laulua.

   

   

   

 • Jätkä

  Tässäkin….

  Lenkopetäjä

  Oot sinä joskus metässäki niinku me kaikki?

  suorittava porras

  Koneiden varoitustekniikkan on oltava kunnossa , mikäli aikoo työskennellä sertifioiduilla työmailla. Onneksi se piipitys ei häiritse koneen sisällä. Pitääpähän uteliaat loitommalla. On kokemusta siitäkin , kun isäntä nojaili tietämättäni koneen takapyörään aikaan , jolloin varoitusääniä ei ollut vielä käytössä . Ympärillä paksu hanki. Pieni peruutus , niin olisi ollut aladoobia pyörän alla. Mihinkään ei olisi ukko alta päässyt. Onneksi vilkaisin sillä kertaa taakseni . Pumppu jätti tilanteessa muutaman lyönnin väliin ja hakkasi sen jälkeen lampan saparon tavoin pitkän aikaa. Onneksi oli persus penkissä , kun jalat olivat ihan hyytelönä.

  Per Ä Reikäs

  Mun maillani EI häiritä Eikä kiusata toisia varsinkin kun olen pönttöjä puihin ennemminkin laittanut.

  Ja ihan oikeita kauppoja  & tulosta ihan oikeitten ihmisten kanssa ihan oikealla rahalla oikeesti (ei tuilla/muilla töillä.

  Eiköhän se työläinen tee kuten pomo sanoo ja sä teet taikka lähdet.

  Per Ä Reikäs

  Nykyisin soitan aina virkavallan paikalle tarkistamaan ajokunnon oli peruutus piippaava kone missä vain.

  Tolopainen

  Nykyisn kaikista laitteista kuuluu jonkinalainen merkkiääni, jossain vaiheessa. Auto hälyyttää aina kun peruuttaa ja kohde on riittävän lähelle, eli peräkärryä ei saa perään ilman piipitystä. Kahvinkeitin hälyytti, kun oli valmista, lensi mäjelle ei kiinnostanut kuunnella. Pyykinpesukone ilmoittaa, kun on valmista. Yhden ilmalämpöpumpun lämpötilaa, kun muuttaa pitää prkl senkin piipittää koko ajan, ei olisi pitänyt ostaa, mutta eipä tuota tiennyt. Helvetissäkin on kuulema nykyisin joka paikassa piipparit, ja itse piru hoitaa katkaisijoita, ei saa pois päältä jatkuva piipitys kuluu.

  Per Ä Reikäs

  On tämä nyky nuoriso energiajuomien voimallla rankan illan jälkeen peruutus piippari vain päälle ja päivä leikki alkaa

  Rane

  Pärre ei ole ongelman kanssa yksin.

  r.ritva

  Mielestäni metsätyö alueilla on merkki ,että puunkaatoa tai metsätyö.Lisäksi isojen teiden läheisyydessä hakkaavilta on tienvarrella merkki työmaasta ,ettei ohikulkija pelästy varjoa kaadossa ja luule eläimen juoksuksi tielle.Lisäksi alueelle tulevalle puh.no johon kuskille soittaa.Itse pyrin käyttämään metsissä paljon liikkuvana ja tietäen,että on hakkuita menossa aina huomio puseroa tai liivejä.

  Joskus tuntuu,että haarniska ylle jos ulos uskallat.Kohta emme tiedä miten edes uskaltaa liikkua,ettei joku järjetön direktiivi sanele tekemistäsi.

  Mielestäni tarpeetonta piippausta ei metsiin tarvitse lisätä.Asutuksen lähellä voi olla toinen juttu.

  Itseäni häiritsee jo jatkuvat rakennustyömaan koneiden piippaukset kantaman päähän.

  Nyky-ajan muodissa olevaa tutkimusta olisi laajennettava lisääntyvän jopa tarpeettoman melusaasteen vaikutusta elinkaarena.

  Eiks se olisi upeaa.Peruuttavista hiekkarekoista en sano mitään.

   

  Rane

  ”Nyky-ajan muodissa olevaa tutkimusta olisi laajennettava lisääntyvän jopa tarpeettoman melusaasteen vaikutusta elinkaarena.”

  Jos jää ilman ilman piipparia peruuttavan työkoneen alle niin voisi olettaa vaikutuksen elinkaareen olevan lyhentävä?

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 46)