Keskustelut Metsänhoito Metsäkone

Esillä 6 vastausta, 41 - 46 (kaikkiaan 46)
 • Metsäkone

  Merkitty: 

  Ihan nyt vain mainitsen,jottei tapa yleistyisi.

  Olipa tuossa kesällä eräs harvesteri töissä yksin keskellä kirkasta pouta päivää,hyvin hiljainen kone,kiitos tuotekehityksen,mutta käyttäjä kovin häiritsevä,piti nimittäin peruutus piipparia päälllä se ei todellakaan ole mitään linnun laulua.

   

   

   

 • Rane

  Oli kerran Kockums purkanut kuormaa tieltä ja työnjohtaja oli tullut siihen taakse Mersulla odottamaan.Ajokone olikin sitten peruuttanut ja tälle työnjohtajalle oli tullut jokin oikosulku eikä ollut saanut pakitettua.Teli oli noussut Mersun konepellille.Onneksi ajokonekuski oli pysäyttänyt kun alkoi vastustaa ja kuormatila kallistui.Peruutuskamera olisi ollut hyvä olemassa.

  Puuki

  Siinä on Mersulle käynyt kuten yhdessä eläinpuistossa, kun   norsu istui katselukierroksella olevan perheen hitaasti tiellä liikkuvan mersun konepellille .  Pillastunut norsu kävi siirtelemässä toistakin parkkipaikalla ollutta autoa. Merkki oli VW – eli jotain hampaankolossa saksalaismerkkeihin varmaan.  Olisiko pillastunut päästöhuijauksista ?

  Pihkakintas

  Nuorilla miehillä oltava henkilökortti. Kaikilla samanlainen parta?.Tuli vaan alkupään ketjusta mieleen…

  Pihkakintas

  Kerran kaatelin kaverin pihatien reunalta koivuja  traktorin sykeharvesterilla. Kesken kaadon vilahti punainen Audi kuormaajan alta, naapuritalon emäntä tuli kotiin.

  Onneksi sillä oli tarpeeksi vauhtia, sekunnin myöhemmin olis ajanut puun alle. Turha vissin mainita, mutta ihan pikkasen peljästyin.

  Remie

  On ne nyky ajan koneet hiljaisia kun piippari pitää olla. En kyllä ole nähnyt äänetöntä leikkuupuimuria. Ei siinä paljon kypärä auta kun motokuski vahingossa tarttuu kouralla kiinni ja vetää jalat nilkoista poikki ja kaataa ukkelin pitkälleen ja alkaa karsia. Noita sääntöjä vääntävät ovat kuin pilakuvan laatioita, ei niillä ole todellisuudesta mitään ymmärrystä. Telakalla ollesani mies jäi 250mm 3m leveän ja 8m pitkän levyn alle, työsuojeluvaltutettu tuli hengästyneenä paikalle ja kysyi oliko miehellä kypärä ja kuulosuojaimet. Kaikki 90 miestä katseli kasvot valkeana kysyjää eikä kukaan vastannut mitään. Koko mies oli alle 0,001mm paksuinen. Nosturin kuljettaja sai traumoja eikä koskaan enää ajanut nosturia vaikka ei ollut mitenkään hänen vikansa. Mitä auttaa kypärä kun jalat jäävät laivan ja kaijan väliin. Aivan sama on piipparin laita jos kuormuri jyrää yli oli piippari tai ei niin ei yliajettu siitä herää. Paljon parempi keino on ehkäistä tapaturmia olisi lappu jossa kerrottaisiin että tästä eteenpäin alkaa pakkotyövelvoite niin joka ainoa tyhjäntoimittaja kiertäisi kaukaa.

   

  Remie

  Miksi piipparia ole henkilöautossa, sillä liikutaan sentään alueilla joissa hoipertelee vaikka minkä kuntoista huitelijaa. Harvoin on ihmisiä alle jöänyt peruuttaessa, eteenpäin ajaessa sitäkin useammin. Olisiko etu piippari sittenkin tärkeämpi.

Esillä 6 vastausta, 41 - 46 (kaikkiaan 46)