Keskustelut Harrastukset Metsälehden palsta uudistus

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 95)
 • Metsälehden palsta uudistus

  Oudolta ja sekavaltahan tämä uusittu keskustelupalsta tuntuu vanhan tutun jälkeen .Lienenkö niin vanhaan jämähtänyt,että kaipaan palstaa entistä.En usko palstan vilkastuvan uudistuksen myötä.Mitä mieltä muutoksesta te muut ajattelette,aiheryhmittelykin semmoinen,että tienyt mihin tämän sepustuksen kirjoittaisin.

 • Anton Chigurh Anton Chigurh

  Tämän konttoorini pöytäkoneen hehtaarinäytöltä tekstin kirjoittamiseen ei tarvitse suurennuslasia. Eikä lukemiseen. Erinomaista!

  Mutta minne hävisivät kolumnit?

  suorittava porras suorittava porras

  Hyvä uudistus . Selkeämpi , kuin entinen .  Kännykälläkin toimii hienosti eikä tarvitse tsuumailla .

  Rane2

  Sama prosessi kuin Pystykauppiaallakin.Piti tehdä uusi sähköposti ja nimimerkki.Vanhan nimimerkin  pystyy kuitenkin päättelemään aika helposti.Mielipiteet ja jututkin ovat todennäköisesti samoja vanhoja.

  kuusessa ollaan

  Fontti on turhan hailakka heikkonäköiselle, muutoin toimii tehtävässään.

  Positiivista on se, että aktiiviset aiheet näkyvät kaikki samassa listassa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Minä sain pidettyä vanhan nimimerkin ja sähköpostin mutta muutaman kerran piti tilata uusi salasana. Se piti sitten ottaa muistiin ja sen avulla kirjautua sisään, eikä hätiköidä salasanan vaihtoon vaikka palvelu sitä tarjosikin. Näin ainakin luulisin toimineeni…

  Näköislehteen ei vielä pääse, vaikka on kirjautunut palveluun.

  jees h-valta

  Fontti tosiaan alkuun oudoksutti mutta tottuuhan siihen. Hyvinhän tuon ainakin näkee.  Salasana oli ainut vaihtotarpeinen kunhan maltilla vartosi ohjeet lehdeltä. Hiukan kerkesin hosua ja se meinasi kostautua mutta otin maltilla uusinnan ja onnistuihan se lehden sähköpostittamilla ohjeilla.

  Risto9

  Salasanan kanssa oli paljon ongelmia. Toimi vasta sitten kun keksin itse ohjeen mukaan salasanan. Mitähän niin salaista täällä on ettei systeemikään pysy perässä salasanojen kanssa. Kannatan Jätkän ehdotusta viestien järjestyksestä, tuorein ylimpänä.

   

  eero heikki eero heikki

  Mulla vuati voemakasta salasannoo,olhan nuita varastossa,rouvalla oes ollu vielä voemakkampia sanoja,kuulemma!

  MIISU4F MIISU4F

  Kirjautuminen ja uuden salasanan tilaamiseen menikin kaksi pv, kun en kai vaan tajunnut mitä hittoa piti piti tehdä mutta kai sattuman kautta, sain uuden salarin. Aika pöhkösti noi ohjeet.

  Läppäriltä lukiessa fontti on ainakin tarpeeksi iso, ei tarvitse lukulaseja.  Tyhjää on kauhean paljon, vie noi väliköt turhan paljon tilaa. Voisi olla paljon paljon tiiviimpi ulkoasu.

  Älylaitteilla en käy enkä someta.

  kiipiä

  Salasanajumppaa alussa, tuntuu hieman ”steriililtä” vanha oli kotoisampi mutta näin se on kaikessa uudessa kyllä tähän tottuu. Keskusteluissa voisi olla Kl:n tapaan kahvihuonepalsta vapaisiin ilmiöihin.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 95)