Keskustelut Harrastukset Metsälehden palsta uudistus

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 95)
 • Metsälehden palsta uudistus

  Oudolta ja sekavaltahan tämä uusittu keskustelupalsta tuntuu vanhan tutun jälkeen .Lienenkö niin vanhaan jämähtänyt,että kaipaan palstaa entistä.En usko palstan vilkastuvan uudistuksen myötä.Mitä mieltä muutoksesta te muut ajattelette,aiheryhmittelykin semmoinen,että tienyt mihin tämän sepustuksen kirjoittaisin.

 • r.ritva r.ritva

  Ei omaa kuvaa ollut tai en ainakaan heti täältä löytänyt joten lähetin sen uudelleen.Pientä vaivaa tuosta oli.Liekö nyt jossain kaksi kuvaa profiilissa.

  Kurki

  Mitenkä korjataan lukijoiden kuvissa teksteihin tulleet kirjoitusvirheet?

  wanhajätkä

   

  • Keskustele otsikon aiheesta. Jos aihe vaihtuu, aloita uusi ketju.
  • Noudata hyviä tapoja.
  • Älä kirjoita henkilöistä loukkaavasti.
  • Poistamme epäasialliset ja metsäalaan liittymättömät viestit sekä organisaatioiden tiedotteet.
  • Kirjautuneet käyttäjät voivat tehdä Asiaton viesti -ilmoituksen.

  Pitäs muistaa että tätä palstaa seuraa muutkin kuin kirjautuneet. Niin me kuin vierailijat etsivät mielipiteitä ja tietoa täältä.

  Nyt tämä foorumi on niin sekava. Joka ketjussa mopo karkaa otsikon alta ja alkaa keskinäinen nokittelu. Kumpi on Kampi. Hävettäähän tämä. Kukapa tietoa etsivä jaksaa näitä keskusteluja selailla.

  Pysyttäskö otsikon alla ja asialinjalla kirjoittelussa. Tästä tulis ennenpitkää todellinen tieto ja kokemuspankki.

  Harmi ettei tällä foorumillaole yksityisviesti mahdollisuutta. Vois kirjoitella yksityisviesteillä ja kysellä lisää mielenkiintoisen viestin kirjoittajalta. Samoin vois nämä kaikkitietävät pukarit nokitella toisiaan yksärillä eikä täällä kaikille avoimella palstalla.

  Muutoinhan tämä on huippu foorumi.

   

  wanhajätkä

  Nyt lähti kyllä raakana tuo juttu….muokatkoon joka osaa

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Kannattaa wanhanjätkän tulla nimimerkkien tapaamisiin, niin pääsee (mikäli kyvyt riittävät) sisäpiiriin. Täällähän vain puhallellaan pintapölyjä. Siitä huolimatta (todellisuudessa siitä johtuen) koirat räkyttävät koko ajan. Mutta karavaani kulkee.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Uusi ulkoasu on tylsä ja asioita ei löydä yhtä helposti etusivulta kuin ennen. Kirjoittajia on tullut onneksi lisää, vielä kaivattaisiin lisää eri alojen ammattilaisia niin tulisi erilaista osaamista mukaan. Muun muassa talousosaaminen puuttuu.

  Yksityisviesti on kaksiteräinen miekka: jos parhaat keskustelut siirtyvät yksityisiksi, tiedon jakaminen ja ongelmanratkaisun joukkoistaminen eivät toteudu.

  wanhajätkä

  Olempa sen verran uusi täällä etten tiedä näitä kiemuroita. Olen useilla foorumeilla keskustelijana. Täällä niinkuin muuallakin olen tottunut että on aktiivisia ja oikeen aktiivisia keskustelijoita omine mielipiteineen. Täällä vaan ei pysytä otsikon alla ollenkaan ja eiaktiivisen on vaikea seurata tätä avointa foorumia itseä kiinnostavin osin. Ulospäin näyttää että täällähän vain kettuillaan ja samat nikit vääntää samoja asioita otsikosta riippumatta. Äkkiä siihen kyllästyy. Seuraan nyt miltei päivittäin ja saj löydän kyllä monia arvokkaitakin kommentteja mutta väärän otsikon alta. En tiedä mihin ne kyvyt riittää ja mihin pitäs. Kiitos AJ kuitenkin kutsusta …saattas se pölistä

  torppari

  hyvihhä tuo toemii..muutama kuukaas mäni jotten aakassu koko saettija ja enpä näköjää mistää paetsi jiäny..on vähä nii ku salatut elämät telekkarissa..ei tarvii jokavuos kahtoo ja silti ei jäläkee jiä juonesta…wua mulla on kuitennii se mualiman paras aato, saha, kelekka, mönkijä ja eokko ja hypriiti närreet kasvaa talavellahhii jotta rutina kuuluu..nii eipä woe walittoo

  kisi

  Kaikin puolin fiksu systeemi – siis tämä uudistettu foorumi.

  reservuaari-indeksi

  Tulisko vielä paremmaksi jos kopioisitte Antonin kanssa vaikka Cohenin laulun sanoja tähän väliin? Tai aloittaisitte perinteisen chatin perunanistutuksesta…

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 95)