Keskustelut Harrastukset Metsälehden palsta uudistus

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 95)
 • Metsälehden palsta uudistus

  Oudolta ja sekavaltahan tämä uusittu keskustelupalsta tuntuu vanhan tutun jälkeen .Lienenkö niin vanhaan jämähtänyt,että kaipaan palstaa entistä.En usko palstan vilkastuvan uudistuksen myötä.Mitä mieltä muutoksesta te muut ajattelette,aiheryhmittelykin semmoinen,että tienyt mihin tämän sepustuksen kirjoittaisin.

 • Rane2

  Todennäköisesti tämä uuskirjautuminen karsii joitakin nimimerkkejä .Tai sitten Mikanderi ja AMMATIMIES hallitsevat näppäimistön huomattavasti paremmin kuin ovat tähän saakka antaneet ymmärtää.

  Jospa pojille löytyisi jokin helpotettu konsti?

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Uutukaista tutkiessa herää kysymys että mitähän tällä uudistuksella tavoiteltiin ja saavutettiinkohan se.

  Selvä korjattava moka on se ettei sivun lopussa ole sivulinkkejä. Nyt selataan sivu loppuun ja sen jälkeen ei tiedetäkkään, että jatkuuko tämä keskustelu, pitää selata alkuun että sen näkee ja voi vaihtaa sivua. Tässä on jo kyse todella mokasta, ei ole taas oikein ajateltu mitä ollaan tekemässä.

   

  Minä kaipaan merkintämahdollisuutta luetulle viestille. Aiemmin käytin tähän arvostelupisteitä.

  Ohjeita ei taas minkäänlaisia?

  Uudelleen kirjautuminen työlästä. Vahvaa salasanaa kuulemma tarvitaa, tietäis vain miksi? Vaihtosalasanassa merkkejä kuin vilkkilässä kissoja, minäkin kun olen jopa työkseni paininut salasanojen kanssa näpytin sen kahteen kertaan. Mitä himputin aarretta tässä nyt sitten vatioidaan, tälläiseen käyttöön riittäisi kyllä viiden merkin salasanakin.

  Eipä tuo muutenkaan mitään riemunkiljahdoksia saa aikaan.

   

  Hyvänä puolena on että nyt ei ilmeisesti tarvitse luetella että millä selaimilla toimii ja niinkuin joku totesi niin parannusta tuli siellä känny puolella.

   

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Jätkä

  Miten sinulla salasanan kanssa oli painiottelu? Minulla ainoastaan moitti sanaa liian helpoksi, mutta kun napautin painiketta, hyväksyi sen, saman vanhan salasanan.

  Sivujen merkintä on yläosassa, joten tavallaan se on, mutta väärässä päässä listaa.

  oksapuu

  Hohhoijaa…

  Juurikin noin kuin Jätkä kirjoitti…

  MIISU4F MIISU4F

  Joo, nyt kun tätä on vuorokauden käyttänyt, niin tosiaan. Palstan lopussa pitää olla se sivunvaihto. Viimeksi palstauudistuksessahan se tuli sitten viimein, kun tarpeeksi annettiin rakentavaa palautetta.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Jätkä:

  ”Sivujen merkintä on yläosassa, joten tavallaan se on, mutta väärässä päässä listaa.”

  Toki minä tiedän missä se se sivulinkki on, ei siitä ole kysymys. Se vain pitää olla molemmissa päissä sivua ja sillä sipuli. Tosiaankin Metsälehdessä samat ihmiset remmissä kuin edellisessäkin muutoksessa, mutta ei mene näköjään jakeluun tuo asia.

   

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Timppa

  Onko vika järjestelmässä, kun viestejä katoaa vai harrastaako lehti sensurointia?

  Vielä illalla oli hirvenmetsästysuudistusta koskevalla palstalla kertomus siitä, että jossain, muistaakseni Keski-Suomessa on ollut hankaluuksia saada lupakiintiötä kaadetuksi, koska kannanhoidollisista syistä on kielletty urosten ampuminen, vaikka metsissä näkyy vain uroksia.  Itse ihmettelin silloin, että ovatko sen seudun hirvenmetsästäjät täysiä sekopäitä, kun moiseen määräykseen on päädytty.

  suorittava porras suorittava porras

  Timpalle :

  Mainitsemasi viesti löytyy ko keskusteluketjun sivulta neljä eli edelliseltä sivulta ihan sensuroimattomana .

  hemputtaja

  Kokeilin ja kirjoitinkin. Turhan pitkän jutun tietenkin, mutta kuitenkin.

  Toimi hyvin ja tykkään palstan uudesta ilmeestä ja toiminnasta. Kirjaimetkin näkee tihrustamatta ja voi lihavoida ynnä muuta.

   

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Selaimen voi määrätä pitämään itsensä kirjautuneena palveluun ja lisäksi muistamaan salasanan. Näin ei tarvitse muistella eikä näpytellä joka päivä salasanaa (joka kannattaa tietysti olla jossain muistissa).

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 95)