Keskustelut Harrastukset Metsälehden palsta uudistus

Esillä 5 vastausta, 91 - 95 (kaikkiaan 95)
 • Metsälehden palsta uudistus

  Oudolta ja sekavaltahan tämä uusittu keskustelupalsta tuntuu vanhan tutun jälkeen .Lienenkö niin vanhaan jämähtänyt,että kaipaan palstaa entistä.En usko palstan vilkastuvan uudistuksen myötä.Mitä mieltä muutoksesta te muut ajattelette,aiheryhmittelykin semmoinen,että tienyt mihin tämän sepustuksen kirjoittaisin.

 • Visakallo Visakallo

  Alkaa tuosta RI:stä paljastua kaikenlaista yllättävää. Mitähän muuta sieltä kaapin perältä vielä löytyykään..?

  Petkeles Petkeles

  ”Mikä on mielestäsi tämän numeron kiinnostavin artikkeli? Kysely löytyy nyt kätevästi kirjoittamalla osoitteeksi http://www.metsalehti.fi/kysely”

   

  Tuntuu että tuon kyselyn löytyminen on muuttunut kerta kerralta vaikeammaksi ja enää se ei kyllä onnaa ollenkaan 🙁 Sivuilta ei löydy linkkiä millään ja suoralla osoitteella tulee uudelleenohjatuksi jonnekki menneisyyteen. Apuja?

  harrastelija harrastelija

  Kuinka kauan toisilla kirjautuminen kestää? Minulla muutaman päivän päästä on kirjauduttava uudestaan! Salasanat on niin monimutkaisia, että aina tulee kysyttyä uutta.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Jos on salasanaongelmia, kannattaa vaihtaa salasana sellaiseksi että muistaa sen. Kun olet kirjautuneena paina sivuston alareunassa näkyvää nimimerkkiäsi niin pääset paikkaan ”oma profiili”, sitten paina kohdasta ”muokkaa tietojasi” jossa pääsee salasanan vaihtoon. Mulla kyllä pysyy kirjautuneena aika pitkään, ja lisäksi tietokoneeni muistaa salasanat automaattisesti. Senkin ominaisuuden voi laittaa päälle asetuksista – muuten olisikin hankalaa kun moneen eri palveluun pitää kirjautua.

  Eliisa Kallioniemi Eliisa Kallioniemi

  Pahoittelen virhettä! Nyt kysely löytyy osoitteesta http://www.metsalehti.fi/kysely

Esillä 5 vastausta, 91 - 95 (kaikkiaan 95)