Keskustelut Metsänomistus Mhy maksu

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 100)
 • Rane

  Mhy:n ja MTK:n jäsenyys on vapaaehtoista.Se että haluaako osallistua edunvalvonnan kuluihin vai siipeileekö on luonnekysymys.

  Sitä oikeaa ja aitoa tehokasta metsänomistajien etujärjestöä ei ole kuulunut eikä näkynyt.Sekin kun tarvitsisi jäsenmaksunsa maksavia jäseniä.

  Mettämakuri

  Rane voisi perustaa?

  Rane

  Rane kuuluu jo tuottajayhdistykseen ja Mhy:n ja samalla  MTK:hon.

  Mettämakuri

  Tuottaako Rane muutakin kuin puuaineksia?

  Mettämakuri myös kuuluu mhy  ja saa myös korvausta menetetystä vapaa ajasta ko. Yhdistykseltä.

  Rane

  Maatalousaineksia.

  Visakallo

  Metsänomistajia on yli 600 000, joten siihen joukkoon mahtuu niin monenkirjavaa sakkia, ettei yhtä sellaista edunvalvojaa ole eikä tule, että se kaikille kelpaisi. Paljon on myös niitä, jotka eivät edes halua etujaan ajettavan. Tilannetta voisi verrata vaikkapa asumiseen, josta löytyy ihmisiä alivuokralaisista aina tuhansia asuntoja omistaviin asuntosijoittajiin ja kaikkeen siltä väliltä. Ei heilläkään voi olla yhtä yhteistä edunvalvojaa.

  rööri roope

  On takinkääntäjìen tukemista tuo kepu maksu.Kepulaisista tuli vasemmistolaisten pyllyn pyyhkijöitä.

  Rane

  No Rööri on varmasti aiheen asiantuntija.

  Visakallo

  Jos asiaa katsotaan sellaisten metsänomistajien kannalta, joille puunmyyntituloilla on selkeää merkitystä, uhka ei tule niinkään perinteiseltä oikeisto-vasemmisto akselilta kotimaassa, vaan EU:n sisään soluttautuneista ympäristöjärjestöjen valtapiireistä. Siellä ei Suomen etua ajeta eikä vastuuta kanneta. Mtk:lla on jo 26 vuoden EU-kokemus maatalouspuolelta. Siitä on aivan varmasti apua myös metsäpuolella. Helppoa se ei ole ollut, eikä tule olemaan, mutta jos me suomalaiset emme pidä EU:ssa omia puoliamme, ei sitä toisetkaan siellä pidä.

  Kalle Kehveli

  Sinä päivänä, kun MTK:n hirvipolitiikka on metsänomistajan edunmukaista, liityn mhy:n takaisin. Tosin olen jo nyt säästänyt monen moottorisahan verran jäsenmaksuissa.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 100)