Keskustelut Metsänomistus Mhy maksu

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 100)
 • uudehko metsänomistaja

  Yhdyn Kalle Kehvelin selkeästi ilmoittamaan kantaan. Niin kauan, kuin MTK ajaa metsäasioissa vain metsästäjien näkökanoja en maksa sentin senttiä MTK:lle.

  Kasper

  MTK teki nyt aikamoisen mokan jäsenmaksuissa. Minullekkin tuli vuosia sitten kuolleen henkilön nimellä lasku. Omalla nimellä ei ole vielä tullut, en sitä kyllä kaipaakkaan. Jos haluaa maksaa Mhy:n jäsenmaksun kannattaa vähentää MTK:n edunvalvontamaksu pois.

  oksapuu

  Uusimman metsälehden mukaan…

  Eräpäivään 15.3 mennessä lähes 2 miljoonaa € jäsenmaksuja jäi maksamatta.

  Että semmoinen uudistus…

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Jäsenkatouudistus taisi tulla, lähes kolmannes ei ole maksanut vielä. Heille lähtee maksumuistutus ilman 5 € huomautusmaksua luki Mt lehdessä. Huonosti hoidettu, kuten niin usein MTK:n kotimaan toimet.

  jees h-valta

  MTK on selvästi asian havainnut. Lumeuutisointi on nyt vauhdissa ja MTK:sta on ”ärähdetty” hirvikannan hoitosuunnitelman metsänomistajien syrjäänjätöstä. Metsälehden uutisista voit tarkistaa miten kalikka on kalahtanut. Mutta siitä on silti liiiiiian pitkä matka että alkaisi jotain todellista vaikutusyritystä poliittisiin tovereihinsa kohdistaa.

  Visakallo Visakallo

  On tämä nyt sen verran kova paikka, että hirviasia on nyt lopultakin otettava vakavasti, muuten tästä ei hyvä seuraa. Tarvittiin näköjään tälläinen laskutusmunaus, jotta juna lähti liikkeelle. Nyt kannattaa käyttää sitä viimeistä keinoa, kun mikään muu ei enää auta, eli on kokeiltava puhua hirviasioissa totta.

  Tolopainen

  Mistä pitäisi maksaa jollekin yhdistykselle tai järjestölle. Eihän ne ole enää vuosiin tehneet yhtään mitään. Moto mittaa ja katkoo puut ja puunhinta laahaa jäljessä. Jos tukin hinta muka nimellisesti nousee, se lumpataan pois kiristämällä laatukriteerejä. Metsänomistaja on halvan raaka-aineet toimittaja globaalisti toimiville yhtiöille. Suomen merkitys on mitätön.

   

  jees h-valta

  No ei suomen ja metsänomistajan merkitys ole mitätön vaan kyse on vain ja ainoastaan heikkoudesta ison tehokkaan kansainvälisen yritystoiminnan edessä. Tästä saa ja pitää syyttää MTK:ta kun ei ole keskittynyt muuhun kuin pienten sisäpiirien leikkimiseen. Edelleen sama tilanne. On tietysti mahdotonta ajatella siitä järjestöstä muuta kun maanviljelys kotimaassa on ollut se ykkösagenda. Siellä ei ole mitään metsäpuolelle vieläkään. Se että MHY oli helppo nakki ”ryöstää” järjestöön houkutti liikaa helpon rahantulon sisään saamiseksi. Uhraustahan ei tarvittu. Virhe tapahtui hajanaisessa ja eripuraisessa myös kepun (kuinkasmuuten) hallitsemassa MHY-kentässä. Meidät ei-kepulaiset torpattiin nopeasti ulos organisaatiosta konsteilemalla.

  Tolopainen

  Kaikki on suhteellista, nykyisin asumistuki ylittää jo kantorahatulot. Vientituloista metsänomistajat saavat videnneksen. UPM maksaa osinkoja enemmän kuin puuraaka-aineesta. Milloin UPM on tarvinnut omistajien rahaa viimeksi, ei vuosikymneniin, kyse on pelkästä rahanjaosta ja johdon palkitsemisesta.

  Visakallo Visakallo

  MTK:n on nyt pakko ottaa metsänomistajat maksavina jäseninä vakavasti. Tähän asti siihen ei ole ollut juurikaan tarvetta.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 100)