Keskustelut Tekniikka Missä vika MS Stihl 201 C-M M-tronig

Esillä 4 vastausta, 41 - 44 (kaikkiaan 44)
 • Missä vika MS Stihl 201 C-M M-tronig

  Tervehdys. Kyseinen saha toiminut tähän asti moitteetta, mutta nyt on alkanut sammuilemaan jatkuvasti. Eli saha käy, mutta kun alat kaatamaan tai karsimaan täydellä kaasulla niin saha sammuu hetken kuluttua. Saha käynnistyy heti seuraavalla käyntiinvedolla. Ilmanputsari on puhdistettu Stihlin omalla pesu-aineella, tulppa vaihdettu, bensa vaihdettu tuoreenpaan, mutta käyntihäiriöt jatkuvat. Ja tänään iltapäivää kohti mennessä käyntihäiriöt vai tiheni. Auttakaa miestä mäessä!!

 • Pavekka

  Menee vähän mytologian puolelle. Kyllä ne sahat kypsyy parissa vuodessa jos tosissaan sahaa vaikka tekisi mitä mutta kyllä ne vähän paremmin pysyy kasassa jos silloin tällöin huoltaa. Varsinkin ekoöljyllä tahtoo sylinteri liimaantua purusta ja kaikki muukin. Siellä sitten muovit sulaa ja rummut mustuu ja jarrut jumii ja paljon muuta.

  Lasse

  No on ollut vähästä Jeesen sahaaminen jos vasta yksi kytkimen jousi katkennut. Mikset  vaihtanut itse jousia, yhtä helppo homma kuin aamulla housujen napittaminen. Jouset kans kannattaa kerralla kaikki vaihtaa kun eivät juuri maksa mitään ja kummiskin kaikki yhtä kuluneita. Jeesen sahakorjaa  kusi taas Jeeseä silmään. Kytkin kyllä kestää sahata vaikka kuinka monet jouset. Kytkimen rullalaakerin voit joskus vaihtaa huoltamisen ilosta.

  Marjametsä

  Ei ole minulla semmosta vehjettä jota ei olisi tarvinnut korjata. Vasarasta irtosi kuminen kädensija, lekasta katkesi varsi ja rautakangen väänsin mutkalle. Puhumattakaan sahoista joissa on liikkuvia osia hieman enemmän.

  Jätkä

  Taitaa DA-Trollilla olla vielä alkuperäinen ketjukin käytössä, ”Ei ole tarvinnut uusia”.

  Tulppaa ei ole irroittanut kertaakaan, ilmanfdatinta ei puhdistanut kertaakaan, mutta ”kytkin alkaa olla loppu”? Vetoratasta ei ole koskaan vaihtanut?

  Metsurikoulutuksessa pojat vaihtelivat jousia Tilheihin  katkenneiden tilalle tuosta vain! ”Ei temppu ole mikään – kun sen osaa”.

  Kytkimen nelalaakeria ei yleensä tarvitse vaihtaa, jos sitä sadan bansalitran välein rasvaa.

Esillä 4 vastausta, 41 - 44 (kaikkiaan 44)