Keskustelut Metsänomistus Mitä halutaan kieltää seuraavaksi?

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 47)
 • Mitä halutaan kieltää seuraavaksi?

  Eduskunnassa keskustellaan turkistarhauksen kieltävästä kansalaisaloitteesta.
  Mikä mahtaa olla seuraava elinkeino tai työ, joka halutaan kieltää Suomessa?
  Tällä palstalla on esitetty ainakin poronhoidon kieltämistä, turpeennoston kieltämistä, maatalouden lopettamista, motojen kieltämistä, Talvivaaran lopettamista, avohakkuiden kieltämistä, jne, jne.
  Mistä näitä neroja oikein sikiää?
  Espanjassa on jo kuusi miljoonaa työtöntä, ja Kreikka ja moni muu maa seuraavat perässä. Niissä maissa on elinkeinojen kieltäjät käyneet jo vähiin.

 • jees h-valta

  Sinähän olet kuustonen siitä kuvasta päätellen jo luopunut.

  6 m3 6 m3

  Metsapeurahan ei ole poroa kummempi, vaikka se onkin pikkuisen tummempi,,,Sama ravinto sillekin maistuu, eipa tulisi mieleenkaan kieltaa poroja ja peuroja. Poronhoito perinteinen elinkeino, pitaisi saada Unescon luontokohteeksi pystykorvien ja karjalanpiirakoitten mukaan. Ai niin, saamelaiskultturiahan on jo ehdotettukin sinne.

  6 m3 6 m3

  Lopetetaan kulutus? Kuka haluaa keittaa savipadassa nuotiolla. Jos noin tehtaisiin, silloin voisi ajaa kaivosteollisuuden alas, samaten voimalaitokset. Puuntuottamisen voisi lopettaa, huussissa voi pyyhkia lastulla tai sammalella. Elamisen voisi lopettaa, silloin ei tarviisi kuin kahden nelion selansijan,,,,, Kuka on valmis luopumaan elintasostaan? Jotenkin vain tuntuu etta naitten yltiosuojelijoitten ja elinkeinojen lopettajat ovat ”muumioitten vuosikertaa, joilla sadekeha paata puristaa. Ne hartain mielin juovat verta,,,” kunhan se veri on vain toisten, eika ole itselta pois.

  mehänpoika

  Autoilijoiden, puuntuottajien, maatalousyrittäjien, metsäteollisuuden, yhteiskunnan, kuntien ja työllisyyden kannalta ajatellen haluttaisiin kieltää sorkkaeläinten laidunnus lihantuotantoa varten.

  Asia ilmeiseti hoituisi, kun kiellettäisiin hirvien pyyntilupien käyttö hirvikannan säätelyssä eli siirryttäisiin pyyntiluvista vapaaseen hirvien metsästykseen.

  6 m3 6 m3

  Hohhoijaa,,, kyllapas haukotuttaa. So boring.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Hirvi ei ole metsälaji, vaan avosoiden ja tuntureiden.

  Sukupuuttoon aikoinaan tapettu jäkälää syövä metsäpeura on metsälaji, josta ei ole haittaa puuntuotannolle eikä ekosysteemille.

  Hirvi tulee tappaa sukupuuttoon metsistä.

  6 m3 6 m3

  Voi tuota tiedon puutteen tuskaa,,, Kun metsapeura levisi Kainuuseen, laitumia ja viljelyksia aidattiin suojaamaan nautaelaimia suolistoloisilta yms. Metsapeura on herkkusuu, taystuho mansikka- ja kasvimaalle, niinkuin kauriskin. Tulevat pihaan kuin porot, siita huolimatta en antaisi pois,,,Vaviskaa te metsankasvattajat, uusi metsan tuholainen sikiaa Kainuussa ja leviaa hiljalleen lanteen ja etelaan,,,

  Metsuri motokuski

  Empä tiedä tuosta metsäpeuran tuhoista. Perho , Lestijärvi, Kinnula alueella on erittäin hyvä metsäpeurakanta. En ainakaan minä ole kuullut että siellä olisi mitenkään poikkevat metsätuhot ko eläimen vuoksi. Hyvin ovat sinne mahtuneet. Ainoa ongelma josta olen kuullut että tuorerehupaalia on jonkin verran säretty, mutta sehän ei ole metsäniomistajien murheita.

  Iron Man Iron Man

  Motokuski koittaa vaan nyt ryhdistäytyä ja lopettaa valheiden levittely.
  Kyllähän minä sen ymmärrän että kopissa istuminen on erittäin haitallista,mutta että noinkin paljon.

  Puun takaa

  Voisiko Iron kertoa, mitä valheita Metsuri motokuski on levitellyt?

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 47)