Keskustelut Puukauppa Mittaustietoja

Esillä 10 vastausta, 251 - 260 (kaikkiaan 280)
 • Mittaustietoja

  Merkitty: 

  Mtk näkyy oikeutetusti kunnostautuneen. Se on vaatimassa klusterin hakkuilta…” mittaustiedot, joista näkyy pölkkykohtaisesti metsästä katkotut tukit…”

  Epäluulon hälventämiseksi se voi olla heillä aiheellista. Mutta.

  Mittalaitteita on pitänyt lainkin mukaan päivitellä,- joitain siitä syystä uusia. Klusterin hakkuissa vanhoilla päivityksillä ei ole voinut enää pitkään aikaan hakata. Miten lienee Myhistyksen vekottimissa tyvikorjauspäivitykset sun muut?

  Ja se vielä, että siellä Myhistyksen suunnalla pölkkykohtaiset tulosteet ovat olleet arkipäivää esimerkin vuoksi??

 • mehtäukko

  Tämä keskustelu vielä jonain menisi, mutta kun Jovain parka ei  edes ymmärrä lukemaansa saati osaisi asiaan ottaa kantaa. Sönköttää asian vierestä väittää päiväuniaan toisten sanomaksi! Jovain on tosiaan pullon pohjaa yhdellä silmällään tuijottava, josta ei saa erkkikään selvää.

  Jovain

  Ei voida yleistää, mutta ei olla myöskään suomen parhailla puuntuotanto ja kauppapaikoilla. Ongelmattomia puukauppoja tehdään, mutta eipä sekään tunnu auttavan, ottaa myös muuta esille. Ei ole hyvä sekään, jos keskustelukulttuuri estää keskustelun.

  mehtäukko

  Keskustellaan veikkonen, mutta asioista oikeilla nimikkeillä.

  Remie

  Metsästä on moneksi, luonnonvarainen metsä on kyllä kiehtova. Paksu sammal lämpimänä kesäpäivänä on hieno makuualusta sellaisenaan, mutta yllätyksen tuo kosteus joka maasta nousee kun pienen aikaa on siinä torkkunut. Olen miettinyt että pitäisikö sammaletta  alkaa keräämään metsästä perunamaalle, kun metsän pohja kasvaa niin kauniita sileitä perunoita, vieläpä hyvän makuisia. Mitähän sammaleen poisto tekee puustolle. Välillävaikuttaa että korkeatkin paikat yrittää väkisin soistua vaikka ei luulisi veden mitenkään pysyvän mutta selvää oireilua on havaittavissa. Onko tuo sammal jokin vesi magnetti. Taisi tulla väärään osatoon, mutta olkoon.

  jees h-valta

  Jos ei osaa laskea klapien käsitöille hintaa voi noissa haaveissa elääkkin. Mutta se että saa työstään surkean korvauksen ei ole verrannollinen puutavarasta saatuun pystykaupan kuutiohintaan. Se on tavarasta, ei työstä saatua hintaa.

  Visakallo Visakallo

  Olen Jessen kanssa samoilla ajatuksilla. Höpöttelyiksihän nämä palstan jutut ovat osittain viime aikoina menneet.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Onko Remie sinulla kokemusta puukaupasta vai pidätkö metsäsi suojelualueena?

  Remie

  Suojelussa pääasiassa. Jonkin verran jossain vaiheessa kiinosti mutta tuo öykkäri joka yritti naruttaa soittamalla romutti lopullisesti koko ajatuksen. Lahjoitan noita hakattuja  hoitopuita vuokralaisille ja sukulaisille niin kauan kuin kelpaa. Pidän kaikki metsät kunnossa niin kauan kun kykenen ja pojat saavat sen jälkeen tehdä mitä lystäävät. Tänä talvena tulee noita harvennuskuusia aika kasa, olisi hyviä julkuja mutta niitä ei nykyään tarvita. Uusi varasto valmistuu ihan lähiaikoina laitan polttopuina odottamaan pahempia aikoja. Hulluna pidetään minua mutta kasvatan niin kauan poita kun kasvavat ja ovat terveitä, luotan vielä tulevaisuuteen että jossain vaiheessa joku alkaa kiinostumaan isoista puista. Silloin on myöhäistä alkaa niitä kasvattamaan.

  jees h-valta

  Kova bisnesmies tuo Remie. Silti kovasti yrittänyt täällä muita neuvoa metsien käsittelyssä. Tuon kyllä osaa ilman kummoisia kykyjäkin. Onneksi hän on itse huomannut jotain ihtestään mutta vielä on pitkä matka toimenpiteisiin.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Hieno tavoite, isoja puita! Toisaalta, niistä hoitopuista saisi rahaakin. Rahaa on helpompi lahjoittaa kuin puita.

Esillä 10 vastausta, 251 - 260 (kaikkiaan 280)