Keskustelut Puukauppa Mittaustietoja

Esillä 10 vastausta, 271 - 280 (kaikkiaan 280)
 • Mittaustietoja

  Merkitty: 

  Mtk näkyy oikeutetusti kunnostautuneen. Se on vaatimassa klusterin hakkuilta…” mittaustiedot, joista näkyy pölkkykohtaisesti metsästä katkotut tukit…”

  Epäluulon hälventämiseksi se voi olla heillä aiheellista. Mutta.

  Mittalaitteita on pitänyt lainkin mukaan päivitellä,- joitain siitä syystä uusia. Klusterin hakkuissa vanhoilla päivityksillä ei ole voinut enää pitkään aikaan hakata. Miten lienee Myhistyksen vekottimissa tyvikorjauspäivitykset sun muut?

  Ja se vielä, että siellä Myhistyksen suunnalla pölkkykohtaiset tulosteet ovat olleet arkipäivää esimerkin vuoksi??

 • sikari

  Onkohan nämä niitä Satumetsiä?

  Visakallo Visakallo

  Kansalaisjärjestöt lahjoittelevat nykyisin  hoitokoteihin tabletteja…

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Onko satumetsän kasvattaja sitten satusetä? Viittaamatta erityisesti keneenkään.

  Remie

  Ei ole satumetsästä kysymys, vaan suuninelmasta tulevan varalle. Suomen olisikin panostettava enemmän erikoistuotteisiin eikä yrittääkkään kilpailla tusinasilpun kanssa.

  Hyviä raaka-aineita dumpataan pilkkahinnalla maailmalle joka jo on ennestään täynnä roinaa ja rompetta. Puut myydään metsistä yhä nuorempina ja pienempinä.Ne vähävaraiset joita yritetään tavoitella niin heille pitäisi ja kaa noita tuotteitta ilmaiseksi jotta heille olisi jotain hyötyä dumppaukseta. Hinnat painuu yhä alemmaksi mitä enenmmän dumpataan. Hyvä ohje onkin, älä tuota sitä mitä jo tuotetaan vaan tuota sellaista jota kukaan muu ei tee. Erikoisosaaminen on valttia nyt ja tulevaisuudessa. Kulutustavarat on ja pysyy oheistuotteina, niitä voi tehdä mutta niihin ei kannata erkoisemmin panostaa.

  Puuki

  Vannesahalla voi sahata isoja tukkeja  säteittäin.  On niitä jonkin verran käytössä kait Suomessakin. Ulkomailla enemmän. Hidasta mutta saa arvokasta puusepänlaatua aikaiseksi lyhyistäkin pätkistä. Vaan miten markkinointi ? Kuka ostaa ja miten saa markkinoitua, jos on olis tarvettakin ?

  Remie

  Tuo sama pulma on kaikissa tuotteissa. Tein erään keksinnön joka oli suorastaan loistava1980 luvun alussa, tuote neni kaupaksi ennen kuin sain mallikappaleen valmiiksi. Tuote on tänäkin päivänä korvaamaton. Hyvää tuotetta ei tarvitse mainostaa tuote mainostaa itse itsensä. Aina yhä parempia ideoita kaivataan, kuin se jonka tein 1961 vuonna kun heinien korjuu tympi. Miksi ei ole jotain lientä mihin liottaa heinät ja parin tunnin päästä liemi on maitoa. Hyvä keksintö mutta toteutus puuttuu.

  Jätkä

  Kun Tilhiin on saanut tilaamalla hyvinkin pitkiä laippoja jo kymmeniä vuosia, niin jää nuo Remien jutut omaan arvoonsa.

  Tuossa on kaverilla isossa Tilhissä 125 senttinen laippavarustus, eli sillä saa jo 2,5 metrisen puun katkaistua. En ole Suomessa nähnyt niin paksua puuta – vielä. Toivotaan, että Remie antaa osoitteen, missä voi käydä moista puuta (edes yhtä) – katsomassa.

  Planter Planter

  Jos mittaustiedot/ katkonta ovat oikein ja saadaan laadukasta tavaraa pinoon, niin vieläkö on sahureita, jotka pystyvät tekemään kuvien mukaista sahausta?

  http://www.puuproffa.fi/PuuProffa_2012/images/sahaustavat/Tahtisahaus-pieni.jpg

  http://www.puuproffa.fi/PuuProffa_2012/images/sahaustavat/Kvartterisahaus-pieni.jpghttp://www.puuproffa.fi/PuuProffa_2012/images/sahaustavat/Vinokvarttisahaus.jpg

  http://www.puuproffa.fi/PuuProffa_2012/images/sahaustavat/Sydanvapaa-kvartteri-pieni.jpg

   

  Remie

  Kuinka iso on iso tilhi, 500m3 ?

  Remie

  Hienoa Planter , en äkkiseltään löytänyt, oli siinä vähän miettimistä, kuinka viipaloidaan. Pari päivää oli kuva taskussa mutta sitten alkoi luistamaan.
  Onhan siinä ylimääräistä työtä , ei ihan pikkutukista kannata eikä huonosta ollenkaan.

  Tässä on eräs saha, kävin livenä katsomassa kun äijät sahasi, ihan ohikulkumatkalla olin.

  otsikko”>300 hevosvoiman V8-moottorisaha: Pökköä pesään! KATSO VIDEO!
  Tehokkaalla Predator-kaasuttimella terästetyn V8-moottorisahan voimin isompikin pölli uinahtaa parissa sekunnissa kuin ryynimakkara!
  Hir­mui­set ja su­per­pai­na­vat V8-moot­to­ri­sa­hat, joi­den ar­mot­to­mas­sa vään­nös­sä kah­del­la ris­kil­lä mie­hel­lä on kaik­kea muu­ta kuin nau­rus­sa pi­te­le­mis­tä, ovat ihan oma tai­teen­la­jin­sa, jon­ka pa­ris­sa kil­pail­laan tuk­kien sa­haa­mi­ses­sa niin USA:ssa kuin Ka­na­das­sa.
  Sii­nä oli­si loo­gi­nen alu­e­val­taus myös kol­man­nes­sa suur­ten met­sien ja vee­ka­sien maas­sa, Suo­mes­sa, jos­sa täl­lai­nen so­pi­si met­su­ri­vii­koil­le haus­kak­si ke­ven­nyk­sek­si…

   

Esillä 10 vastausta, 271 - 280 (kaikkiaan 280)