Keskustelut Metsänhoito Onko Huski 555FXT hintansa väärti

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 220)
 • Onko Huski 555FXT hintansa väärti

  Merkitty: 

  Olisi tuollaista alustanraivausta6 – 7 hehtaria,jossa suuri osa poistettavasta puusta lähes kuitukokosta.Maahankaato.Tarvitaan 225 terä..Nykyinset sahat Stihl 480 ja ikivanha Jonsered 45

  Tutut suosittaa stihl 490 hankintaa,kestää,ei murheita.Huski kuitenkin 150e halvempi.Muttakuinka Huski mahtais kestää.Olen kyllä joistain murheita tuolla moottorisapuolella kuullut Huskista.Kokeilin tuota 555 ja oli ärhäkkä kiihtymään

 • tamperelainen tamperelainen

  Ola,kyllä tuo 900e on aika tingitty hinta.Lämpökahvaisesta pyynti 100e enemmän,lisäksi kaupassa tulee talvisarja.Siinä kylmäkahvaisessa ei ole talvisarjaa,pitää ostaa erikseen

  Metsuri motokuski

  Otsikosta manitusta sahasta ei ole kokokemusta mutta tuosta toisesta vaihtoehdosta on. Minulla se toinen vaihtoehto on toiminut hyvin kelillä kuin kelillä. Tosin en ole juurikaan talvella sahaillut.

  tamperelainen tamperelainen

  Onko 555FXT kohta saatavana Autotunena?

  Ola_Pallonivel

  Ei ainakaan myyjä myöntänyt, kun kyselin. Tulee varmasti, mutta tuleeko vasta seuraavana vuonna? Itse pitää ostaa normi malli, kun keväällä tarvetta.

  pihkatappi pihkatappi

  Tämä hv:n 555 kait se on tilattava, takuuaika meni umpeen 460:llä ja kun noita on nyt reilun kolme vuotta käyttänyt, niin tuntuisi että isompi terä ja lisää tehoa, sekä isompi bensatankki lisäävät työtulosta. Nuo 460 stihlit on kyllä kestäviä vehkeitä, saa nähdä tarviiko tuota huskvarnaa korjailla useammin.

  husku550xp

  Et tule pettymään jos pieni painon lisäys ei haittaa. Tehoahan tuossa on aivan erinlailla mitä pienemmissä malleissa. Itsellä ollut 3 vuotta ja eipä siinä ole ollut muuta kuin käynnistysnarun vaihto ja kalvot meni vaihtoon talven seisomisen takia. Tietysti jokunen tulppa tullut vaihdettua mutta on sillä tullut raivattuakin.

  Jätkä

  Kun pienestä kuutiotilavuudesta puserretaan aina enemmän ja enemmän tehoja, pitää se varaus ottaa, että kestävyys heikkenee. 555 on kuitenkin jo vanha malli ja tapnsa parantanut (parantunut) – että uskon sen nyt olevan kilkkeimmillään.

  Väitän kuitenkin, että sillä on kaasuteltava eri tyylillä kuin Pikku-Tilhillä, koska siinä on yksi merkittävä ominaisuus : SE KIIHTYY! Sen kiihtyvyys on niin rajua, että kytkin sutii varsin helposti ja sen korjailu on kallis juttu. Siis : AINA on puhuttu tärinäalueesta ja sen havaitseminen auttaa pitämään varvit AINA riittävän korkealla. Siis kun saha vapisee, pitää siltä taajuudelta poistua heti.

  Tilhi on sellainen hieromakone, että se vatkaa kaikilla kierrosalueilla. 🙂

  pihkatappi pihkatappi

  Kytkin on juuri se, minkä kestävyyttä epäilen, kulma minulla ei ole vielä koskaan hajonnut missään raivurissa. Pikku stiili on luotto peli, siinäkin oli 2015 mallissa lapsentautinsa, mutta 2017 mallissa ne kohdat oli korjattu. Joka merkkillä suosittu malli kehittyy vuosien mittaan, usein hajoavat osat korvataan kestvämmillä ja parin vuoden kehityksen päästä vekotinta ei oikein käytettynä saa rikki.

  husku550xp

  555 ei ole varsinaista tyyppivikaa ollut missään välissä. Kytkimet oli edellisessä mallissa ongelmana kuulemma. Itsellä ei ole mennyt yhtäkään. Voin taata että lujempaa sahaa et saa mistään et vanhoista etkä uusista. Tuon jos ostat niin stilhiin ei ole paluuta

  pihkatappi pihkatappi

  Näkyi olevan kuun loppuun takuu vielä tuossa stihlissä. Täytyy lähipäivinä tilata 555 kun noin kehut. Suht hyviä varasahoja on sitten kaksi vielä pitkäksi aikaa.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 220)