Keskustelut Metsänomistus Ovatko ”metsästäjät jo korvaamattomia”?

Esillä 3 vastausta, 31 - 33 (kaikkiaan 33)
 • Ovatko ”metsästäjät jo korvaamattomia”?

  ”Vapaaehtoisten metsästäjien virka-avusta on poliisille suurta hyötyä. Vuonna 2009 aloitettu Suurriistavirka-apu eli SRVA toimii koko maassa.
  – Metsästäjät ovat riittävän ammattitaitoisia, motivoituneita ja sitoutuneita tulemaan nopeasti avuksi, ylikomisario Harri-Pekka Pohjolainen Pohjois-Savon poliisista kertoo.”

  Karjalaisen 9.7.2012 3 sivun otsikointi, ”Metsästäjät jo korvaamattomia”, herättänee monenlaisia ajatuksia. Minulle nyt metsästäjistä tulee mieleen sanonta: ”Susi lammasten vaatteissa.” -Kaikenlaista sitä uutisoidaankin!

 • jees h-valta

  Ja jo vastauksen tietäen voin kertoa etten ole kuullut yhtäkään maataloa josta olisi Tapanin-myrskyn useiden päivien sähkökatkon jälkeen haettu raatojätettä asianmukaisesti tuhottavaksi.
  Ja satoja, useiden satojen litrojen pakastinarkkuja sulitteli hirvisatsinsa pilalle. Arvatkaas mistä ne löytyisi. Ai niin eipä kai niitä enää löydy. Kun ei niitä nyt kuopata sentään viitsitty.

  Visakallo

  Jees-Harjavallalle tiedoksi, että maataloissa alkaa olla aggregaatit sähkökatkojen varalle. Taajamissa niitä ei sen sijaan ole.

  jees h-valta

  Kyllä tosiaan alkaa olla mutta vasta tämän myrskyn jälkeen. Ei se siellä kauppiaan hyllyssä niitä lihoja pelastanut. Mutta me maksamme nyt sitten nousevina vakuutusmaksuina nekin kretut.

Esillä 3 vastausta, 31 - 33 (kaikkiaan 33)