Keskustelut Puukauppa Paperiliitto

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 91)
 • Tolopainen

  Jätkällä ei ole mitään käsitystä teollisuuden vuorotöistä, nimen omaan siellä vuorot ovat halunneet ottaa käyttöön 12h sheemat, koska se antaa sitten  pidemmät vapaat ja työmatkoja tulee  vähemmän. Minä en viitsi edes alkaa keskustella insinöörien kanssa, jos heitä ei ole paikalla vähintään viittä, eivät pärjää väittelyissä yksin yhtään.

  Kalle Kehveli

  Ihminen ei yleensä tajua omaa etuaan. 12 tunnin työvuoro on työssä jaksamiseen iso taka-askel.

   

  suorittava porras

  Ja vuorotyössä yleensä kynttilä palaa varmasti molemmista päistä ja ihmisen työteho on korkeintaa 80% verrattuna yksivuorotyöhön.

  Tolopainen

  Jos saa 6 päivää vapaata neljän työvuoron jälkeen, monet tekevät työnohella omia bisneksiään. Sopii hyvin vaikka omaa autokorjaamoa pitävälle.

  MJO

  Minä en viitsi edes alkaa keskustella insinöörien kanssa, jos heitä ei ole paikalla vähintään viittä, eivät pärjää väittelyissä yksin yhtään.

  Veikkaan, ettei yksikään niistä viidestä olisi kiinnostunut pätkääkään kuuntelemaan vanhaa vänkäävä jäärää. Viisaampi nimittäin häviää tingan laiskuuttaan.

  Jotenkin tuttua jargonia tehdasympäristössä, kun ”vaseliinikourat” naamat mustana porukalla jauhavat  pimeässä kahvikämpässä miten tehdasta pitäisi pyörittää eikä johtajat tajua mitään.

  Tolopainen

  Kumpi meistä on ollut kauemmin johtoryhmä työskentelyssä mukana.

  MJO

  Sinä. En ole ollut kuin kesätöissä ”johtoryhmässä”. Kaapelinvetoporukoissa harvemmin on yliopistotutkinnon omaavia.

  Jätkä

  Onkohan Tollo edes nähnyt Johtoryhmäläisiä työnsä ääressä? Onhan hänen työelämässä mukana olonsa ollut sitä, että on joskus päässyt samaan junaan johtajien kanssa.

  Eräs toinen Tollo leuhki, että ”Olen ollut samassa sateessa Englannin kuningattaren kanssa”. Jättäen sanomatta, että välimatkaa oli kuitenkin yli sata kilometriä.

  Visakallo

  Milloinkas se Tolopainen on viimeksi ollut työelämässä? Ikää taitaa tällä hetkellä olla jo liki 75 vuotta.

  Apli

  https://yle.fi/uutiset/3-11156760

   

  Sellutehtaille ja selluyhtiöille lähivuodet voivat olla ankeita…

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 91)