Keskustelut Metsänomistus Puheet ja teot

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 50)
 • Puheet ja teot

  Vaalit lähestyy. Ketä äänestää? Kootaanpa tähän kansanedustajien ja/tai puolueiden todelliset teot metsätalouden puolesta ja/tai vastaan, että saadaan uuteen eduskuntaan oikeat henkilöt. Mielellään pitäydytään todellisuudessa.

 • jees h-valta

  Mistähän tuo Muroreima sellaista päättelee ettei kuitu ole noussut? Kyllä kuitu ainakin minulle on noussut huomattavasti ja näyttelee merkittävää osaa tuloistani metsässä. En nytkään hankintana viitsi tukkien kanssa vehdata kun kuitunakin jo pääsee hyville liksoille. Polttamiseen myyn vain latvustavaraa.

  Puuki

  E-puu lisää eikä vähennä kemeran käyttöä.  Reima taas hakoteillä.

  Rukopiikki

  Suurin metsäviisaus on asunut RKP:ssä.

  isaskar keturi

  Kieltämättä arvostan RKP:n johdonmukaisuutta metsäasioissa.

  Visakallo

  Onko RKP se Rannikko Keskusta Puolue?

  Rukopiikki

  Eikös ihan oikeassakin kepussa ole ruotsinkielinen piiri vai olenko väärässä käsityksessä.

  Rane

  Vähän ihmettelen miksi pääministeriltä ei tivata mitään konkreettista.Haastattelu on maataloustukien leikkaamista lukuunottamatta yleisluontoista taivastelua.Toki maataloustukileikkaukset ovat varma valinta kun halutaan omat kannattajat vaaliuurnille.

  Sanna Marin haluaa leikata maataloustukia ja viivästyttää metsien hakkuita: ”Tietenkin me tarvitsemme metsätaloutta” – MT Metsä – Maaseudun Tulevaisuus

  Rukopiikki

  Uskovaiset on alkaneet puhua muista puolueista. Se meinaa sitä että kepun perälauta on tipahtanyt tielle. Mutta kyllä se on kepulla itseaiheutettu konkurssi kun omaa linjaa ei ole olemassakaan ja lähdettiin  vihervasemmiston kelkkaan.

  Visakallo

  Suomessa on puolenkymmentä poliittisesti keskustalaista puoluetta.  Verrattuna moniin muihin maihin, meillä ei ole merkittävää äärioikeistoa eikä- vasemmistoa, koska kuulumme ainakin vielä toistaiseksi Pohjoismaisiin hyvinvointivaltioihin.

  Reima Muristo

  Vassarit ottaneet askeleen oikeaan.

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009425465.html

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 50)