Keskustelut Metsänomistus Puheet ja teot

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 50)
 • Puheet ja teot

  Vaalit lähestyy. Ketä äänestää? Kootaanpa tähän kansanedustajien ja/tai puolueiden todelliset teot metsätalouden puolesta ja/tai vastaan, että saadaan uuteen eduskuntaan oikeat henkilöt. Mielellään pitäydytään todellisuudessa.

 • Visakallo

  Apurahan saajat vassarit jättäisivät kuitenkin eläkemaksujen korotuksen ulkopuolelle!

  Reima Muristo

  Tuohon myel poistoon pitää kytkeä myös lomitus, maatalouteen valtio kustantaa yhteiskunnan varoilla lomittuksen.

  Visakallo

  Kokoomus, demarit ja perussuomalaiset kisaavat lähes tasoissa suurimman puolueen ja samalla pääministeripuolueen asemasta.  Mikä niistä mahtaisi olla metsänomistajan kannalta paras?

  Nostokoukku

  Riippuu metsänomistajan tavoitteista. Jos tavoitteena on puunmyynnin jatkaminen entiseen malliin ja mahdollisuus päättää metsistään itse, niin perussuomalaiset on ylivoimainen. En ole vielä koskaan heitä äänestänyt, mutta nyt on pantava vakavasti harkintaan, tosin ennemminkin muiden kuin metsäasioiden vuoksi, mutta hoituu nekin siinä sivussa.

  A.Jalkanen

  Äänestättekö enemmän asiakysymysten vai arvojen pohjalta? Itselläni metsäasiat osoittaisivat kohti keskustaa, sosiaalipolitiikka kohti demareita ja yrityselämä kohti kokoomusta. Mitä siis painottaa? Vaalikone tarjoaa keskellä arvokarttaa olevia ehdokkaita ja puolueita.

  reservuaari-indeksi

  On sulla AJ kyllä hurja jengi täällä paapottavana, ei käy kateeksi. Kunhan ei vaan omat suksesi lähtisi lipsumaan, pieniä viitteitä valitettavasti on. Kuitenkin kirjoja lukenut ihminen niin ymmärrettävästi hankala paikka välillä.

  Täytyy ottaa pahoitellen omia sanoja takaisin. Kaveriporukan kanssa jankkaaminen näyttää olevan toisinaan vahva suoritus, eikä pelkästään harmitonta ajanvietettä.

  ”…metsäasiat osoittaisivat kohti keskustaa”

  Tuossakin varmaan tarkkaan harkittu steitmentti. Jämäkkää analyysiä.

  ♥ Kerttu

  Visakallo

  Olisi joskus mielenkiintoista kuulla, millä tavalla ja millä ansioilla Kerttu kokee olevansa muiden yläpuolella. Ainakaan Kertun käytös täällä keskustelupalstalla ei anna siihen mitään viitteitä.

  isaskar keturi

  AJ on selkeästi liberaali ajattelultaan, mutta en tiedä tarjoaako liberaalipuolue oikeasti liberaalia ajattelua. Liberaalin ongelma on, että eri asioissa pitäisi voida valita eri puolue. Käytännössä liberaalille parhaiten sopisi kansalaisdemokratia. Jotkut idealistit pitäisivät aitoa liberaalia tuuliviirinä, mutta näinhän se ei ole, koska voi toimia johdonmukaisesti kussakin asiassa erikseen.

  A.Jalkanen

  Joo, vihreistähän on sanottu että sinne mahtuu kaikenlaista. Aatteellisesti olisi kotipuolueeni, mutta avohakkuun vastaisuus on kynnyskysymys josta en pääse yli.

  Nostokoukku

  Asiakysymykset ja arvot käyvät usein niin käsi kädessä, että niitä on hyvin vaikea erottaa, esim. äänestyskäyttäytymisen pohjaksi.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 50)