Keskustelut Tekniikka Puhelin metässä

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 90)
 • Puhelin metässä

  Merkitty: 

  Mitäs puhe vehkeitä metsätyö henkilöt nyt käyttää? Huawei laitteita Kiinan kommunistisen puolueen vakoilijoita Trumpin sanoin?

  Tosin itselle tulossa osaa kirjoitta oikein ’sri lankasta’ no jotain sinne päin, siis Phone joka osaa sukeltaa, kestää iskut, virta riittää…….

 • r.ritva r.ritva

  Puhelin on hyvä turvallisuudenkin takia.Lähipiirissä yöllä latauksissa ollut ns.räjähti.Kaveri heräsi siihen.Mustaa savua oli huoneessa.Kerkesikö p.hälytin reagoida en kysynyt.Sinne meni ja sinne ladatut tiedot.jne..

  Tiedä varmuuskopioista.Parivuotta sitten ainakin joku rivitalopalo alkoi tuosta syystä.

  Eipä noista suuremmin kirjoitella kun mainostetaan osta ja kuvia tuotteista paljon.Voi olla,että nuppineulan pään kokoisilla tuoteselosteilla kerrotaan.Kuitenkin on turvallisuustekijästä kyse.

  Ola_Pallonivel

  Itsellä Sonyn IP tiivis luuri alle 5″ näytöllä, jossa suojakuori. Sekin Sonyn oma orkkis malli, nuo orkkikset kestää paremmin. Nokialaista ei enää minulle tule, aikoinaan oli maailman parhaita puhelimia.

  Sony luopunut pienistä näytöistä, vajaa 6″ näyttäisi olevan pienin malli nykyään. Hankalaksi menee seuraavan puhelimen valinta, kun ei enää tahdo taskuun mahtua.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Tasku, varsinkaan housuntasku, ei ole turvallinen tapa kuljettaa puhelinta, lompakkoa ja avaimia. Esimerkiksi vyölaukku on astetta parempi.

  Ola_Pallonivel

  Mutta kun ei nuo isot näytöt tahdo mahtua kaikkien takkien taskuihinkaan.

  Etutaskussa on tavarat, jos ei ole takkia päällä. Täällä pohjoisempana saa olla vielä ähly varkailta rauhassa. Ja suku jatkettu, niin ei tuo säteilykään enää haittaa.

  jees h-valta

  Aika iso on Nokialaisen älkkärinkin koko mutta esim. juuri keväällä tilaamani metsätakki on fiksu taskuiltaan ja juuri sopii pitkään sivutaskuun. Silti jää povari vielä rahapussille. Toimii.

  Per Ä Reikäs

  Minä myös pidän vanhaa nokialaista kaulasta roikkuvassa isku suojatussa kotelossa jos sahan kanssa työskentelen (työ turvallisuus tekijä), muulloin äläpää puhelin, kuten sienestyksessä mukana.

  tamperelainen tamperelainen

  Nokialainen vm 2011,QWERTY-näppäimistö kätevä tekstareissa.Aina pelittänyt,kestää kosteutta,pakkasta.Lämpösillä keleillä reisitaskussa.Älypuhelinta harkinnut,mutta,näytön suuri koko ??Tabletti autossa ,korvaa ä-puhelimen

  Jätkä

  Jos metsässä tekee töitä jonkin pärisevän kanssa, niin siinä ehkä tärkeät liikepuhelut jäävät huomiotta. Näin ollen pitäisin ihan riittävänä taskupuhelinta, jolla pystyy lähinnä soittamaan. Edes matopeliä ei oikeastaan kaipaa – sen kanssa voi touhuta tauoilla ilman kännyäkin.

  Jos kokee itsensä niin tärkeäksi, että pitää seikkailla kesken töiden keskustelupalstoilla, niin sitten on syytä väh. tabletti ottaa mukaan , sille laukku , joka killuu kaulassa….

  Puuki

  Ootteko kuulleet, että kännykkää tulisi pitää vähintään 1,5 cm etäisyydellä ihosta. Säteilyä syntyy muuten liikaa mutta siitä ei kovin laajasti kerrota koska valmistajien ja operaattorien tuloskäyrät saattais alkaa kääntymään väärään suuntaan.  Näyttöjen  sininen valokaan ei ihan terveellisimmistä päästä ole silmille.  Uusi 5g-yhteyskin  säteilee entisiä  paljon enemmän. Vaan eihän se juuri haittaa, kun ei sitä ota käyttöön vaikka kuinka olisi muka paljon parempi aiempia kauppaajien mielestä.

  MJO

  iPhone taskussa ja bluetooth napit korvilla radiota varten. Applen akku ei kestä kovin kylmää, niin lisävirtalähde lisänä.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 90)