Keskustelut Tekniikka Puhelin metässä

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 90)
 • Puhelin metässä

  Merkitty: 

  Mitäs puhe vehkeitä metsätyö henkilöt nyt käyttää? Huawei laitteita Kiinan kommunistisen puolueen vakoilijoita Trumpin sanoin?

  Tosin itselle tulossa osaa kirjoitta oikein ’sri lankasta’ no jotain sinne päin, siis Phone joka osaa sukeltaa, kestää iskut, virta riittää…….

 • Perko

  Puuki, nykyisten puhelinten säteilyvaara on olematon.  Lähetin on päällä hetkittäin alle sekunnin ja siitäkin pulssit 1000/s luokkaa.  Suomalainen  keksintö ”aktiiviantenni” suuntaa säteilyn tolpalle,  keilan suunalla on tahotarve voitu pudottaa jopa alle 200 mW . Akut kesää kauemmin yhteydet ovat varmempia.  No, siellä metsissä ennen olleet  NMT vehkeet ovat nykyisin vintageita eikä niistä ole haittaa, pidän tallessa. Päätä haittaava teho on 100w jolloin nesteet päässä kuumenee.

  Puuhastelija667

  Oukitelli löytyy omasta taskusta. Akku kestää tuossa normaalissa käytössä viikon verran. Lisäksi iskuja ja vettä kestää hyvin. Ainoat miinukset on koko ja paino mutta eipä nekään taskussa järin haittaa ku mettäs touhuaa raivurin tai mootorisahan kanssa.

  Puuki

  Mistäpä sen varmaksi tietää kuinka vaikuttaa, jos on  lähes jatkuva hetkittäinkin päällä oleva  säteily pitkityksessä.  Näyttöjen aallonpituus ei ole terveellistä ainakaan jos tuijotusta on paljon ja jatkuu pitkään.  Ei ole kuin väitteitä ja vastaväitteitä niistä asioista.   Melko tuore oli se dokumentti jossa kerrottiin kännyjen säteilyvaikutuksista ( ei ollut venäläinen / pohj. korealainen dokumentti).    Paljon helpompi muodostaa oma mielipide ja käsitys esim. eri metsänkäsittelyjen toimivuudesta koska niistä on tutkimustietoa  ja koetoimintaa Suomessa varsinkin jo todella pitkältä ajalta olemassa. Niitä tutkittuja asioita voi vielä koeponnistaa kukin omista lähtökohdistaan riippuen käytännössä monella eri tavalla, jos mielenkiintoa riittää.    Jotkut tahot vain koettaa nykyään ,syytä tai toisesta , jopa mitätöidä pitkän ajan (pääosin Metlan tuottaman) tutkimuksen ja kokemuksen tuoman tiedon .  Ei esim. Hesarin mielipidepalstoja tai punavihreää lankaa lukemalla opi metsänhoidosta kyllä juuri mitään.  Arvometsän sivujakin kannattaa lukea sillä varauksella, että muistaa kyseessä olevan omaa businestä harjoittavan firman eikä minkään puolueettoman tutkimuslaitoksen julkaisu.

  Per Ä Reikäs

  En tiedä saakohan tämän verran ”mainostaa”, nuo kuitenkin hyvät ja halvat kuulosuojaitenkin kanssa.

  https://www.tokmanni.fi/nappikuulokkeet-hp-3006-turkoosi-6419860051833

  Niin sitten pääkään niin säteilyty 🙂

  mulle

  Nuuksion erämaissa sateilla samoiltuna

  https://www.vapaakauppa.net/blackview-bv9100-smartphone.html

  Hyvin on virtaakin riittänyt

  mettämiäs

  Nykypäivänä pitää puhelimessa olla 112-mobiili asennettuna -> tarvittaessa avun saa oikeaan paikkaan metsässäkin

  Perko

  Ongelmia poistetaan, tuottavuutta ja tutkimuksia varmennetaan tekoälyllä. Miten sillä vois perata tietoja ja parantaa metsien tuottavuutta. Mitäs mieltä raati on? Nykyisissä puhelimissa on kuulemma reilusti ominaisuuksia, saisko  siitä   tolkullisen kassaran metsään.

  mehtäukko

  Mitenkö voisi tekoälyllä parantaa metsien tuottavuutta?

  Mts ym. sovellukset karttoineen ja paikannuksineen. Tutkittua tietoa metsänkäsittelystä löytyy vaikka kannonpäässä istuen. Ei tarvitse kirjastoon poiketa.

  Puukaupankin saa solmittua myrskytuhon ääreltä, – ettei voi unohtua.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ei liity puhelimiin, mutta metsävaratietoja sisältävistä tietokannoista kuten metsaan.fi voidaan tulevaisuudessa todeta lahjomattomasti vaikkapa se, että jaksollinen metsä kasvaa yleensä paremmin kuin jatkuva metsä.

  Puhelimeen on jo sovelluksia vaikkapa puun pituuden tai tilavuuden määrittämisen. Sekin parantaa tuottavuutta kun ei eksy ja näkee tilan rajat. Hirvenmetsästys on tehokasta kun hirvikoiran kulku näkyy kartalla. Jne.

  Perko

  Voisiko  jotenkin saada  tuottavuuden kohennukseen/ yhdistetyt menetelmät, puunmyynti mukana logistiikka.  Puut kasvaa yleensä huonommin tai paremmin, sekoitus joka antaa tuloa parhaiten paljaasta aukosta  20 ssä  vuodessa kiinnostaa.   Sen kun vois siitä  luurista nähdä.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 90)